Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3 és bluray összekötése...

Ps3 és bluray összekötése lanon keresztül?

Figyelt kérdés

Nos elüsször is a bluray-emen csak sima lan bemenet van.

Ps3-on WiFi és lan is.

Meg van egy WiFi-s rooterem

A ps3 wifin csatlakozik a nethez a BD pedig hálókábelen a PS-hez. PS-en van net a BD-n nincs. Hogy lehet beállítani hogy PS-röl ami Wifiröl kapja ugye a netet, kábel segítségével a BD is csatlakozzon (PS-en át) a netre?

2010. máj. 21. 11:36
 1/6 A kérdező kommentje:

Egyáltalán lehetséges e? Ha igen leirnátok a beállítások paramétereit? IP cim...stb

Jah és persze nem akarok venni feleslegesen 10 méter hálókábelt a rooterhez.

2010. máj. 21. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi van? A playstation 3 Bluray lemezt használ, az oké, de te mit akarsz vele????
2010. máj. 21. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Báttya... Mi a francnak egy külön Bluray lejátszó az ilyen lemezek lejátszására tökéletesen alkalmas PS3 mellé?
2010. máj. 21. 12:10
 4/6 A kérdező kommentje:

BD már volt régota!

Most vettem PS3-at! De ha lehet lécci a kérdésre felej.

Am légyegébe a PS-t akarom rooterként használni hogy legyen mind a kettön net.

2010. máj. 21. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:

A PS3 gyári szoftvere véleményem szerint a gépben lévő 2 hálókártyát nemképes úgy vezérelni, hogy azokon keresztül további eszközök kaphassanak nethozzáférést. Ha Linuxot telepítesz rá (Slim ps3 kizárva) akkor esetleg betudnád konfigurálni a két eszközt. De ebben az esetben természetesen végig bekapcsolva kéne lennie a PS3-nak ahhoz, hogy netet "továbbíthasson".

ui: Ha már sikerült beszerezned egy PS3-at, és nincs valamiért egy definiálhatatlan erejű kötődésed a régebbi Bluray lejátszóhoz, akkor szerintem add el, és az eladáson szerzett pénz töredékéért vegyél egy ilyet a PS3-hoz: [link]

2010. máj. 21. 12:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Nos köszi a hozzászolást..

Egyrészt nem slim em van.

másrészt kaptam hozzá ilyen BD távirányítot de azért kössz!

Amugy meg azért nem adom el a BD mert LG. És én nagyon LG funn vagyok LG tv-dvd-házimozi-videó-BD. :)

De azért kössz

2010. máj. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!