Lehet ez a gond?
Figyelt kérdés
Teljesen tökéletesen működik a laptopom már 3éve nyilván kellett újratelepítés,de azon kívül nem volt gond vele.Ma rátelepítettem egy kresz oktató cd-(hozzá teszem 1x lehet csak telepíteni mert kódos)akkor még működött.Mikor újra be akartam kapcsolni már csak egy Automatikus javítás felirattal találkoztam alatta hogy nem megfelelően indul a számítógép.Úgy gondolom hogy ezt csak újratelepítéssel lehet megoldani,de nem is ez a kérdés hanem hogy közre játszhatott a cd feltelepítése?Nagyon dühít a dolog.2017. júl. 8. 22:03
1/2 anonim válasza:
Helló!
Elméletileg ha nem virusos akkor kétlem.
Az automatikus javítás nem segített semmit? Windows lemezről is lehet javítani azthiszem. Ha nem akkor újratelepítés. Persze adatokat menteni ha van fontos.
Linuxal vagy valahogy.
Parancssorból is mehet javítás.
Ha addig nem tölt be akkor újratelepítés.
2/2 A kérdező kommentje:
Az újraindítás sajnos nem segített,újratelepítettem.Viszont meglepő módon használható a kresz cd, nem is nagyon értem hogyan lehet ez.Köszönöm a választ!
2017. júl. 9. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!