A windows 10 ota nem jo a laptop. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy lenovo ideapad 110-es laptopra raraktam a win 10-et. Nem talalta a videokartya drivert ezert feltelepitettem. Csinaltam egy ujrainditast es azota csak azt adja be hogy a windows elokeszitese. Indulaskor hiaba nyomom az fn+f2 kombinaciot meg a biost sem adja be. Mit tegyek? :-(

2017. júl. 8. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Rossz drivert tettél fel... próbáld más kombókkal behozni a biost, vagy kapásból újratelepíteni a gépet.

Drivert windows 10-hez keress interneten. Ha nincs, 8 vagy 8.1 jó neki, 7 vagy régebbi NEM.

2017. júl. 8. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:

A biost akkor is be kell hoznia, ha az oprendszer halott, ugyanis teljesen független a kettő egymástól. De mivel azt beadja, hogy windows előkészítése, így csak rossz billentyűt nyomsz, mert túljut a bios-on.

Egyébként ha azt írja windows előkészítése, hagyd úgy egy darabig, nézd meg nem frissíteni akar-e, vagy hogy végül betölt-e.

2017. júl. 9. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a Windows10 hülyesége, akkor és úgy frissit a háttérben, hogy te nem tudsz róla, akár órákig is, aztán ha ilyenkor kikapcsolod, lebénul. Többek között is ezért maradt a család többi gépén a Win7!

Hagyd dolgozni, ne kapcsold ki, az előkészítés sokáig eltarthat.

2017. júl. 9. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta sikerült megoldanom a problémát. Újra telepítettem egy másik windows 10-et és más drivert használtam.
2017. júl. 10. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!