Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen net kell az xbox gold...

Milyen net kell az xbox gold live tagsághoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen net kell az xbox live gold tagsághoz hogy tudjunk akadás nélkül játszani? Nekem olyan netem van a telenortol hogy mobil wifi aminek van egy kerete ami ha elfogy lassítják a netet. De googlebe simán tudok netezni csak nem tudok videókat nézni youtube on. Szóval az itt a kérdés hogy hány mb/s vagy kb/s os net kell ahoz hogy én akadás mentesen tudjak gamelni? Válaszokat előre is köszönöm! 🤙🤙🤙

2017. jún. 27. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Összességében minél nagyobb a neted, annál jobb: annál kevesebb az akadás, vagy a szétkapcsolás.

a kapcsolat optimális működése érdekében javasolt minimális rendszerkövetelményekkel.

Online játék

SD videoátvitel

HD videoátvitel

Letöltési sebesség

3 MB/mp vagy 3000

KB/mp

1 MB/mp vagy 1000

KB/mp

3,5 MB/mp vagy 3500

KB/mp

Feltöltési sebesség

0,5 MB/mp vagy 500

KB/mp

Nem érhető el

Nem érhető el

Ping

Kevesebb mint

150 ezredmásodperc

Kevesebb mint

150 ezredmásodperc

Kevesebb mint

150 ezredmásodperc

Forrás: [link]

2017. jún. 27. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
A linken nézd meg szét csúszott az egész.
2017. jún. 27. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne feledje, hogy ezek csupán a játékok és alkalmazások elfogadható működéséhez szükséges minimális rendszerkövetelmények. Minél nagyobb a kapcsolat sebessége, annál nagyobb lesz a felhasználói élmény.
2017. jún. 27. 23:23
 4/4 Csanádi Mihály ***** válasza:
Hááát, szerintem inter.
2017. jún. 29. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!