"Leesett a teherautóról" Mit jelent?
Egyik ismerősünk tud szerezni laptopot, tv-t. És ezt mondta, hogy leesett a teherautóról. Ez mit takar? Ja és fél áron adja.
Nem értek hozzá, úgyhogy ne nézzetek hülyének. :)
Azért nem tudom, hogy milyen a laptop, mert én is tegnap tudtam meg, de meg lesz kérdezve.
És hogy derülhet ki ez a dolog egyáltalán?
Ilyen cuccot csak úgy vegyél, hogy előtte kipróbáltad és lefuttattál rajta egy rendszerdiagnosztikát (pl. EVEREST), amivel látod, hogy milyen hardver van benne és mennyire stabil a rendszer. Ha "nem lehet bekapcsolni", mert nincs rajta OS, akkor vigyél valami LINUX boot lemezt. Haveromat átvágták ezzel, vett egy gépet olcsón, aztán kiderült, hogy csak negyed annyi memória van benne, nem is kétmagos a proci és nem SSD, hanem szar HDD van a gépben. A fickót többet nem látta. Mondjuk ő volt a hülye, francnak dől be.
Orgazdaságért elvileg elővehetnek, de nem fognak. Ha a lelkiismereted nem jajveszékel, akkor az óvintézkedések után vedd meg.
Kedves utolsó! Honnan gondolod, hogy nem fognak elővenni?
Everestre én is gondoltam, látatlanba nem venném meg semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!