Autórádió miért nem kapcsol ki a kulcs kivétele után?
Figyelt kérdés
Adott egy Mazda6 2005ös évjárat. Többször észrevettem hogy esti megállás után reggelre kiköpte a cd-t. Azóta vettem hozzá egy Dension usb-s illesztőt és ha az első zenét hallgattam,megálltam 8 óra után beültem és a pl.45ik zenét játszotta. Mikor kiveszem a kulcsot elhallgat de mégis olyan mintha tovább kapná az áramot.2017. jún. 23. 13:16
1/5 Wadmalac válasza:
Rádió memória nem szokott elmenni?
Én a felcserélt táp és memóriatartó 12 V szálra tippelnék.
3/5 A kérdező kommentje:
Rádiót nem nagyon hallgattam. Elvileg totál gyári. Előfordulhat így is?(azt elfelejtettem írni hogy a gyári rádió nem utólag betett.)
2017. jún. 23. 18:18
4/5 Wadmalac válasza:
Gyárilag nehéz elképzelni, hogy keresztbe lenne kötve. De mindkét szálon van biztosíték, valamelyik elnyünnyedhetett. Az sem kizárt, hogy a két tápkábel közt van valami fémes kontakt, ahol keresztbe tudják tápolni egymást.
Alapvetően az szokott lenni a gond, hogy az euro csatiban típusfüggően fel lehet cserélve ez a kábel, tehát a "bolti" cucc simán bedugva fordítva működik.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,a kontaktolást majd hétvégén átvizsgálom akkor lesz időm/ energiám szenvedni.Addig marad a kulcs elfordítás előtti gombal való kikapcsolás,akkor nem játssza tovább. A "bolti cucc" előtt is csinálta. (kilökte néha a cd-t,bár ezt se értem mert máskor simán kezdte előlről)
2017. jún. 27. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!