Konzolos bolt Szegeden?
Figyelt kérdés
Olyan érdekelne ahol régebbi konzolok javításával és moddolásával is foglalkoznak.2017. jún. 21. 20:59
1/7 anonim válasza:
Én nem tudok róla hogy lenne ilyen. Valószínűleg nem is lenne rá piac, és gyorsan csődbe menne.
2/7 Krisipoke válasza:
Ha nincs, egy közeli városban/faluban biztos kell lennie. Én pl. egy lassan 20 éve működő, gödöllői konzolboltban dolgozom, és hiába van igazából Budapest mellett, a szomszéd településekről is folyamatosan oda járnak az emberek. Kétlem, hogy egy ilyen csődbe menne, azért minden nagyobb város környékén szerintem vannak sokan, akik érdeklődnek a videojátékok iránt.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából PS1,PS2,xbox javítás és kimondom csippelése érdekelne, ha még foglalkoznak ilyesmivel valahol egyáltalán.. 576 Kbyte és Konzolvilág bolt is van szegeden, de kétlem, hogy ezeknél foglalkoznak ilyesmivel..:) Valaim kis bolt lenne jó.
2017. jún. 22. 00:06
4/7 A kérdező kommentje:
Konzolra egyre nagyobb érdeklődés van szerintem. Idén jön ki az Xbox One, X ami már 6 teraflops számításra lesz képes és natív 4K felbontásra stabil 60fps-el. Szerintem úgy fogják venni mint a cukrot, főleg hogy nem is lesz túl drága, olyan 150ezer körül lesz, ami ilyen teljesítményért nem sok szerintem. A PC felkötheti a gatyát majd rendesen....
2017. jún. 22. 00:12
5/7 szántóvető válasza:
6 teraflops ide vagy oda,én maradok a classicnál és a ps2-nél.
"úgy fogják venni mint a cukrot, főleg hogy nem is lesz túl drága"-majd veszel 5 játékot 100ezerért.ja meg egy 4k tv-t 150 körül.mert az emberek tele vannak lóvéval mi?
" A PC felkötheti a gatyát majd rendesen"-miért?a pc-s tábor jóval nagyobb és ők MÁR 4k-ban játszanak ha akarnak,nem csak sóvárognak utána.
6/7 szántóvető válasza:
pont a kérdésre nem válaszoltam:a gál utcában van egy szervíz,ott javítanak konzolt ha jól tudom.keress rá a neten.
7/7 A kérdező kommentje:
Szántóvető köszi az infót! Amúgy én se vagyok egy újdonság buhzi:) A PS2 éss Xbox classic-ot nagyon szeretem máig és játszom is velük szinte napi szinten. Mostani gen gépem még nincs is, mert az alap PS4 és Xbox One túlzottan nem győzött meg, ezért őket kihagytam. Ha ez az Xbox one X skórpió ha tényleg hozza majd,amit az E3-on is mutattak róla, akkor lehet, hogy beruházok majd egyre, de 4K tévém nincs is egyelőre, így max. 1080p-ben tolnám majd vele. Remélem úgy is azért elég szép lesz.
2017. jún. 23. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!