Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy jövök ki a legolcsóbban...

Hogy jövök ki a legolcsóbban ha patront szeretnék bele?

Figyelt kérdés
Van egy HP Deskjet D1460-as nyomtatóm.Kifogyott a patron.Azt szeretném megtudni,hol lehet a legolcsóbban beszerezni patront,vagy esetleg lehet-e újra tölteni?
2010. máj. 18. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nemártott volna, ha leírod hová valósi vagy, mert pl kecskeméten tudok vagy 5 helyet ahol patront töltenek.

Ha nem nyomtattál több 1000 oldalt lehet tölteni.

Az új patronok kb egy árban vannak mindenhol, gondolom nem tetszik, hogy majdnem a nyomtató ára egy patron csere, de manapság ez van.

2010. máj. 18. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem újra ne töltesd, abból mindig csak szar minőségű nyomtatás sül ki, inkább utángyártott patront vegyél. Nem írtad hol laksz, én Veszprémben tudom hol lehet kapni, de ha Budapesten laksz akkor rohadt sok lehetőséged van.
2010. máj. 19. 09:45
 3/3 anonim válasza:
Itt például lehet patront rendelni: [link]
2012. aug. 23. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!