Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ráköthetem-e a házimozira...

Ráköthetem-e a házimozira azokat a vezetékeket amik a tv hangszórójára mennek?

Figyelt kérdés

2017. jún. 14. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ne próbáld meg mert szétcseszi a hangszórókat mert az erősítő jóval erősebb mint ami tv-be van meg a tv-nek se tesz jót
2017. jún. 15. 15:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam a tv-nek a hangszóróiról leveszem a vezetéket és azt bugom be a házimoziba.Hogy a tv-ről jöjjön ki a jel
2017. jún. 26. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, mert pont hogy a TV hangszórójától érkező jel, túl erős a házimozi elő-erősítő részének. A TV hangszórója kb.5W-os, egy fejhallgató meg pár mW teljesítményű, és pl. egy telefon fejhallgató (Jack) kimenetéről használhatunk egy erősítőt, akkor már egy Tv hangszóró nem feltétlenül megfelelő.
2017. júl. 27. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!