Fejhallgató pántját hogyan lehetne reparálni?
Van egy fejhallgatóm, 1 éves sincs és pántján az anyag elkezdett nagyon rohamosan szakadni és leválni.
Viszont ötletem sincs, hogyan tudnám helyrepofozni :(
Valakinek valami ötlet, tipp, tanács?
képek:
wow. grat.
nekem önmagamtól van 2 ötletem, de lehet van jobb is. azokra várok.
leginkább sehogy? ülj le, egyes.
te kreatív ember vagy, ilyenekre van a világnak szüksége. remélem szaporodás képtelen vagy. balfék a köbön.
Lehet, olcsóbb lenne újat venni.
Keress kárpitost egyébként, hátha át tudja húzni.
Kijavítani tényleg nem lehet.
18 ezer forintos skullcandy fejhallgató :(
n7 player. +2 dB-el megemelve szól a zene. bass fanatic vagyok.
arra gondoltam, hogy valami szigetelőszalagot, fehéret, pirosat, és azt alkoholossal dekorálni.
vagy kárpitos...nem sok esélyt látok rá.
vagy én magam készítek rá huzatot ;)
3# vagyok: nekem is eltört a 20.000 forintos Samsung. Szóval, tudom, mit érzel.
Sok sikert a javításhoz, bár szerintem ragsztószalaggal béna lesz. Akkor inkább vegyél valami anyagot, hímezd ki és varrasd rá.
akkor mivel lehetne javítani a hibát?
új fejes?
zavar, hogy így néz ki. ha készítek/csináltatok rá huzatot, akkor azzal mi a baj?
te jóképességű határtalan gyerek.
a mai nap hány kérdésnél fikáztad már az embereket?
mert nyilvánvaló, hogy te ide nem segíteni/válaszolni jársz.
A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
állítom azt a 45%ot is kamu accokkal hoztad össze. apád inkább a tapétára.
Te nagyon el vagy tajolva. Itt aki fikaz barkit is az te vagy. Senki nem bonta hne varras ra bort vagy az Isten tudja mit. Hasznalhato lesz tole, lehet szebb is/ jobb is mint az eredeti (itt jegyeznem meg, h a skullcandy minosege eleg gyer). De azt a foszlott szart javitani mem tudod! Azt meg legyszives gondold vegig, ha kamu accal valaszolok, az hogy a fenebe jelenik meg itt szazalekkent!
Tudod, lehet hogy teged kellett volna a fuggonybe torolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!