Ha ezt a hangfalat rákötöm 2x100W os erősítőre előfordulhat hogy recseg, torzít meg anyám kínja baja lehet tőle? Akár hogy nézem 2x100W ot simán el kéne bírnia
Mit vársz egy nyolcdolláros játékszer erősítőtől?
Milyen tápról hajtottad?
Kell neki 12 volton legalább 25 amper, ha meghajtod.
Ha most azt mondod, hogy egy PC-táppal hajtottad, akkor meg is van a bűnös...
Ez csak végfok panel, nincs rajta inverter, tehát 12 voltról 8 ohmra 4 watt körül ad le.
Egyébként itt a speclapja:
Másrészt a 100 wattot 10% torzítás mellett (gyakorlatilag már hallgathatatlan) 8 ohmra 36 voltos tápnál adja le.
Jogos, ott a pont, nem néztem meg jobban a végfokot.
10% torzítás már übergáz, kb. 0,1%-ig hallgatható, ha az ember tényleg zenét hallgat.
nem rendes trafóról menne a történet van itthon 1 30V os trafó, 1 graetz hidat meg semeddig se tart venni. ha PC-s tápról menne a történet olyan input jel szolgáltató eszközt kéne találnom ami nincs földelve....(pl telefon)
különben tök jó kis statikus zaj keletkezne a földelés miatt... Nem az a cél hogy szétnyomja a fejemet a hangerő kulturált körülmények közt lennének hajtva...
Az AEG-nak meg bírnia kéne, ha meg nem bírja akkor mondom azt hogy a 2x50W os pioneer végfokkal küldtem el, és garancia.
ha pontosan 30 volt váltó jön le a trafóról, akkor egyeniránítva, pufferelve lesz 40 volt is egyenben.
Persze láttam olyat is hogy ezt a végfokot 45 volttal hajtották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!