Tabletet, de milyet?
Sziasztok!
9 éves kislányomnak szeretnék egy tabletet, vagy ilyesmit venni, de én egyáltalán nem értek hozzá, még a kezemben sem volt sosem.
Ami a lényeg volna, árban olyan max 40e-ig gondolkodom.
Azt szeretném, hogy ha a leánynak kedve szottyan youtube videókat, nézve-hallgatva szórakozni, akkor ne kelljen a gép előtt ülnie, ezt wifin keresztül az udvarról is megtehesse, tudjon vele átlagos videót, fotót készíteni, illetve a kis netes flash játékaival játszogatni...Ha telefonálni tud az sem rossz!
Milyen gépet javasolnátok, illetve mik azok a paraméterek amikre figyeljek vásárlás előtt?
Köszönöm előre is!
ui. egy ismerősöm pl. a Lenovo A8-at ajánlotta...
9 évesnek szerintem ennél több nem kell
Ez játékok esetében nem túl erős de egyszerűbb játékokat szerintem ennek is simán el kell vinnie
Az hogy van e benne SIM kártya foglalat érdeklődni kell a kereskedőnél. Van olyan változat amelyikben van....
#1 az telefon csak phablet kategória.
Nekem egy Asus memopad 7-em van és három éves egy-két kisebb hibával megy.
8 Gb-s tablet az már ma kevés.
Minimum 16 Gb kell.
Ráadásul Sim-es 16gb-s tablet 50.000Ft fölött van.
Amiket ajánlok:
Asus Memopad 7
Asus Memo Pad HD 7
Lenovo IdeaTab3 A8
Csak a Lenovo cuccokat biztos helyről vegyél,mivel némelyik szoftveresen labilis.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a "pacsi"!!!
ui. A lenovo esetében a "biztos hely" az mit takar?
#5. Hát nem mindegy hogy milyen kategória?
A méret a lényeg.
Azt meg csak belökted hogy "biztos helyről", indokold meg hogy ez mit jelent. A Tinydeal-tól nem kell biztosabb hely ezt tudom.
A "biztos hely" azt jelenti hogy ne egy sufni tuningos idegentől (utcai árusra gondolok.Mert nekem itt Csabán ajánlottak mit tudom ėn milyen tabletet elmėletileg "tuningolva".
Nem tudom milyen az a TinyDeal.Haver mesėlt róla hogy nagyon jó.Hogy ebből mi igaz ėn nem tudom,ės nem is akarok előitėleteket.
Nekem a "biztos hely" azt jelenti hogy nem noname GSM-ekből kėne venni (De ha önnek van olyan kis GSM boltja amibe megbízik vegyen onnan).
Ėn MediaMarkt-ot ajánlok igaz hogy drága de nem vacakolnak ha valami rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!