A nemrég vett xbox one konzolom nem viszi el a Fifa 17-et. Miért?
Az elmúlt napokban vettem egy xbox one konzolt majd pár napelteltével egy lemezes Fifa 17 játékot hozzá (természetessen xbox oneost)
Feltelepítette majd el is indította viszont a betöltést követően elsötétűlt a kép.
Ugyan ez történt a játék Demo változatával is.
Mi lehet a gond vagy én nem értek hozzá?
Válaszaitokat köszönöm
(és légyszi tartózkodjatok az efféle válaszoktol mint vegyél ujjat stb.)
Olvastam valami ilyesmiről, többen panaszkodtak rá az EAnél. Én csak általános segítségnyújtást tudok ha valami nem megy, nem biztos, hogy segít.
Először is ha nem lenne neten a gép meg kéne próbálni lefrissíteni a játékot és a gépet is. Fel kell menni a netre, a gépet a settings - console updates menüben lehet, a játékot pedig a games and apps update fülön ha van net.
1. Gép teljes újraindítása: xbox gomb nyomva tart - turn off console - húzd ki az áramból egy 10 percre, dugd vissza és indítsd el.
2. játék újratelepítés: a games and appsból keresd ki a játékot és nyomd meg a pici gombot bal odlalt középen - manage - uninstall all, aztán rakd be a lemezt és már telepíti is
3. gép újratelepítés: a settingsben a console info menüben van valahol egy reset sor. Amikor kérdezi mit csináljon akkor "keep my games and apps" ezzel újratelepül a gép de a játékok megmaradnak. A profilod jelszavát és emailjét valószínűleg újra be kell írni az mindenképp legyen meg.
Köszi az ötleted :)
A harmadik ötleted bevállt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!