Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ti mennyire bíztok a jófogáson...

Ti mennyire bíztok a jófogáson lévő vevőkben? Mennyi bizalmat mutattok felé?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy ti hogy állnátok hozzá, ha mondjuk feladnátok egy hirdetést és valaki teljesen kulturáltan, szépen megfogalmazva leírná, hogy mondjuk 2 hét múlva megtudná venni ha addig megtartjátok neki.

Ugyanis ez a helyzet velem. Kinéztem magamnak egy keverőpultot és írtam a hirdetőnek, hogy 2 hét múlva érnék csak rá felmenni érte, de akkor személyesen elhoznám vacillálás nélkül a megadott áron, szóval szeretném ha addig megtartaná nekem, mert ilyen árban nem találtam hasonlót.

Ti megbíznátok ennyire a vevőben?

2017. máj. 24. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem túl nagy az érdeklődés a termékem iránt, akkor igen.
2017. máj. 24. 13:44
 2/5 anonim válasza:
Ez nem bizalom kérdése. Aki Vaterán elad és bem profi, annak útban van a cucc vagy kell a pénz. Az viszi, aki előbb vagy aji többet fizet. Pont ezért van a licitálás. Te csak reménykedhetsz, hogy megmarad az áru, de nincs jogod várakozásra kérni az eladót. Ha kapós a cucc, akkor valószínűleg elviszik addigra. Ha nagyon speciális, akkor lehet, hogy megmarad.
2017. máj. 24. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyakran adok el Vaterán és Jófogáson is. Én általában 1 hétig vagyok hajlandó várni a vevőre . Persze ez alól szoktam kivételt tenni, ami függ attól is, hogy személyes átvétel lesz-e, vagy esetleg visszatérő vevőről van szó. Én személy szerint mint eladó a te esetedben simán várnék rád, hisz egy keverőpult nem kis összeg, és én sem szeretnék ennyi pénzt bukni esetleg vevőként.

A normális eladó és vevő meg tud egyezni a felmerülő problémákban, hisz mindkét fél érdeke az adás-vétel létrejötte.. Példaként hoznám fel az előre utalás, utánvét, szeméklyes átvét példáját. Személyesen bármit megbeszélhetsz kipróbálhatsz, ha van lehetőség én ezt ajánlom a vevőimnek, hisz így megnyomkodhatja, kipróbálhatja, aggályait megfogalmazhatje a termékkel kapcsolatban és ugye azoonal meg tudom nyugtatni, vagy látom én is a problémát és megoldjuk a helyszínen, előre utalásnál ugye van benne rizikó, hogy te mint vevő nem kapodmeg vagy nem azt kapod meg amit rendeltél, ezért inkább utánvétes postázás híve vagyok: nekem fell kell adnom a csomagot és ezt te mint vevő ellenőrizheted még mielőtt pénzt küldesz nekem. Védve vagyok én is te is. Az utolsónál persze a futár/ postás nyünnyögni fog, hogy nincs ideje a csomag bontásra, de soha ne feledd jogod van hozzá!

2017. máj. 24. 13:48
 4/5 anonim válasza:
Nem várok senkire ha addig meglesz az ővé.Porul jártam már párszor.
2017. máj. 25. 13:03
 5/5 anonim válasza:

Nem, max ha utal foglalót.

Már milliószor volt velem, hogy nagyon érdeklődött a vevő, de x indok miatt később tudott volna csak utalni. Mondjuk 1-2 hét múlva. Persze utána többet nem jelentkezett, eltűnt.

2017. máj. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!