Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi történik az LG céggel,...

Mi történik az LG céggel, hová lettek az üzletekből a termékeik, miért tűnnek el a Blu-Ray lejátszói, házimozik, hifik?

Figyelt kérdés

Egy ideje szemezgetek új LG tévével, Blu-Ray lejátszós házimozival. Most mikor megvásárolnám végre, eltűntek az üzletekből. :-o Hasonló LG tévét még lehet kapni, de amit kinéztem azt már nem. Pedig új típus volt. :-o

Blu-Ray házimozit már csak egy faját lehet kapni (sztereót) a többi (5.1-esek) köddé váltak, de önálló Blu-Ray lejátszó sincs. :-o Utóbbiból a MM-ban is csak egy gagyi típusból van pár darab.

Az egyik eladó, még azt is megjegyezte, tévék is alig jönnek már az LG-től.

2017. máj. 19. 01:00
 1/7 Wadmalac ***** válasza:

Kifuttatják az LCD tévéket, az oled tv piacon készülnek nagy durrantásra. A fullHD-t kiszorítja a 4K, a 3D ideje is lejárt.

A BlueRay világszerte haldoklik, nem fogy, szerintem kezdik leépíteni a gyártást ezen a piacon. A letöltés és online filmnézés kezdi kihúzni a szőnyeget a BR alól.

Az LG tavaly elég xar évet zárt, gondolom most a húzó ágazatokra koncentrálnak, mobiltelók, prémium 4K oled tv technológia.

Hogy mindez a Samsung esetén miért nem feltűnő, nos szerintem most ide árad a távol-keleten és nyugaton már "elavult" gyártott felesleg.

2017. máj. 19. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem se a bluray nem haldoklik,se az Lg.Az Lgnél kisàtszervezés lehet,de az ebayen rengeteg Lg termék van.Sajnos Magyarorszàgon leginkàbb csak a felkapott màrkàk mennek làsd Samsung.A többire nincs igény vagy horror àra van pl.Loewe.

A Blueray pedig szintén nem haldoklik,màr készülnek a 4Ks filmek dràgàn kaphatók kb.30€/db és vannak màr 4Ks lejàtszok is.

Aki minöségre vàgyik megtudja venni.

Egy letöltött film vagy zene soha nem lesz olyan minöség,mint egy eredeti Bluray!

2017. máj. 19. 10:48
 3/7 Wadmalac ***** válasza:

"Egy letöltött film vagy zene soha nem lesz olyan minöség,mint egy eredeti Bluray!"

Kedves barátom, egy megfelelő bitmélységű 4K videó minősége nem a tárolóeszközön múlik, csakis magán a fájlon.

A BR iránti kereslet épen azért esik, mert már elérhető letöltéssel is ugyanaz a minőség és a sávszélessége kjavulásával már nem is tétel időben a letöltés.

Az online megvásárolt és letöltött legális tartalmak meg ugyanabban a minőségben jóval olcsóbbak, mint BR lemezen megvéve.

2017. máj. 19. 12:34
 4/7 Wadmalac ***** válasza:
Nem véletlen, hogy a Samsung 4K BR lejátszója a 4K stream szolgáltatásokat is támogatja, anélkül fele annyi vevőt érnének el vele.
2017. máj. 19. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Megint a Samsung...A Panasonic és a Sony is készit ilyen BR lejàtszokat.....

[link]

Itt pedig a minöség....

2017. máj. 19. 16:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon gondolkodóba estem, mit vegyek :-o

Kb. 500 ezerig terveztem tévét venni, és mellé kb. 150-ig egy házimozi hangrendszert. Szerettem volna, ha mindkettő LG. Talán jobb az összhang azonos márka esetén.

Oled tévék 600 ezertől kezdődnek, tehát, azok túl drágák nekem. Amint írtam 5.1 LG házimozit, nem lehet kapni... :-o :-(

A rézfán fütyülő ... (tálán így nem cenzúrázzák) két héttel ezelőtt még megvehettem volna, amit terveztem. :-(

A kinézett tévé szerintem nem rossz választás (LG 60UH8507 vagy LG 55UH950V)... még gondolkodom, milyen 5.1 rendszert vegyek.

2017. máj. 19. 22:39
 7/7 Wadmalac ***** válasza:

"Megint a Samsung"

Nem vagyok Samsung-fan. Csak éppen ez a példa ugrott be.

Most máglyára velem?

:D

2017. máj. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!