Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Robbanó motoros RC autómhoz...

Martin12345678910 kérdése:

Robbanó motoros RC autómhoz keresek vevőt, akksit és szervót, csak nem tudom, melyik lenne jó hozzá, mert nem nagyon értek hozzá. Valaki, aki ért hozzá tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Carson márkájú.

A szervó Blue bird 620MG+HS

A vevő Hitec HFD-03RO

Az akksit nem tudom,mert nincs meg.

2017. máj. 18. 17:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja,és még annyi,hogy a vevőből nincs meg a chip,az nagy probléma?
2017. máj. 18. 18:17
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Lehet hogy én vagyok értetlen de most akkor van szervód meg vevőd vagy nincs? Mert azt látom hogy keresel de le is írtad hogy milyen. Bocsi ha én vagyok értetlen. :)

2017. máj. 22. 18:06
 3/3 anonim válasza:
A vevőben ha a chip alatt a kristályra gondolsz amit be lehet dugni a vevőbe meg a távirányítóba is akkor baj ha hiányzik mert ugye a távba meg a vevőbe is kell egy ugyanolyan így tudja a táv hogy hova, minek adja le a jelet.
2017. máj. 22. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!