Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kodak Easy Share C190 homályos...

Kodak Easy Share C190 homályos kép. Miért?

Figyelt kérdés
A problémám a következő.Most vettünk egy kodak fényképezőgépet ami 12 mp és 5* optikai zumos.Már rengeteget állítgattunk rajta de nem csinál igazán jó képeket.Valamikor 4 évvel ezelőtt volt egy gépem aminek már nem emlékszem a márkájára 2 megapixeles volt és még optikai zum nem is volt rajta tökéletes képeket csinált.Azt gondoltam hogy ez a fényképezőgép csak jobbat csinálhat és tessék lehet jól bevásároltunk vele.Egyáltalán nem vagyunk elégedettek.Mi nem csinálunk valamit jól vagy a gép rossz?
2010. máj. 16. 13:48
 1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs jól beállítva. Nagyon sok múlik az iriszen, hogy mennyire van nyitva. Aztán a záridőn, a blonden. A használati útmutatás sokat segít! :)
2010. máj. 16. 14:21
 2/5 anonim válasza:
Szia!Ha még aktuális a problémád, én most vettem egy ilyen gépet és nagyon szép képeket csinál. Beállítás függő, kint tájképre kell állítani, akkor nagyon szép lesz, ha embert fotózol, profilra kell tenni, a bentinél még nem teljesen tapasztaltam ki, talán a P betűre kell, vagy a múzeum, ünnepi alkalommal is elég jó képeket csinál bent, attól függ, sötét van-e, vagy világos a szobában. Nekem még egyetlen homályos képet sem csinált egyelőre, nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem, ha még mindig homályosak a képek, akkor a gép hibás. Egyébként olvastam angol fórumokon is, sokaknak ez a gondjuk vele, hogy homályos a kép, lehet, hogy van egy pár darab gép, ami hibás. De ajánlottak olyat is, hogy először csak félig kell lenyomni a fényképező gombot, miután megjelent a zöld jel a képernyőn, utána kell kattintani, akkor nem lesznek homályosak a képek.
2010. júl. 16. 08:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó válaszoló!

Szóval sajna a problémám még mindig fennáll!Már volt szervizben egy hónapot kitisztították de szerintem nem nagyon javult és ami még nagyobb problémánk hogy ha ajtófélfát vagy falat fényképezünk vele olyan mintha görbék lennének az egyenes dolgok.Majd megpróbálok belinkelni pár képet ha sikerül.Te is tudnál nekem küldeni egy két képet?Nagyon megköszönném.

Üdvözlettel:Noémi

2010. júl. 16. 08:25
 4/5 anonim válasza:

Kedves Noémi !

Nekem a felsorolt problémákból egyik sem áll fent. Küldök képet szívesen, csak nem tudom, hogy ide hogyan kell belinkelni, ha tudnék e-mail cimet, arra már el tudnám küldeni őket. Üdv. Melinda

2010. júl. 19. 07:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia.

Küldök egy képet neked hogy mit szólsz hozzá.Gondolom te is látod hogy milyen görbe az ajtófélfa?A tied is ilyet csinál ha kb ebből a távolságból fényképezed?

[link]

2010. júl. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!