Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyit érhet most egy nagyon...

Mennyit érhet most egy nagyon jó állapotban levő sony vaio vgn fw31zj laptop? Sürgőr lenne, több lent

Figyelt kérdés
El szeretném adni, neten nem találtam egy eladót ebből a típusbol tehát nem tudom a mai piaci értékét.Egyetlen hibája, hogy amikor bedugom a töltőt akkor elég laza már ott és hajlamos kicsúszni de tölteni tölt.Két aksim is van hozzá eredeti doboz szinte karcmentes.Kb 6-7 éve még 400000 ft volt egy új ilyen laptopnak az ára.Nem szerertnék se magammal ki**szni, hogy olcsóbban hirdetem meg mint amennyit ér, se irreális árat kérni érte.

2017. máj. 9. 22:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!