Az ADSL netem 20 percenként megszakad. Ez mért van?
Figyelt kérdés
Másnak is van ilyen problémája?2010. máj. 15. 19:35
1/5 anonim válasza:
rossz a vonal?! Ilyenkor a modem elveszti a szinkront a központtal, és lecsatlakozik a modem. Ezért nem jó az ADSL, mert a meglévő elavult matáv hálózatra épül.
2/5 anonim válasza:
Miért nem a szolgáltatódat kérded?
3/5 anonim válasza:
nekem is ez volt. a Modemmel volt a baj, elég rossz minőségű volt amit adtak hozzá. A bekötés után fél évre jelentkezett a probléma) - Askey RTA1310B-s modemmel volt a hiba.
Felkerestem az illetékest akik adtak egy D-Link DSL-360 -at - 4éve nincs vele probléma.
Tommy voltam.
4/5 anonim válasza:
A 360T-vel tényleg nincs sok baj, még a zuhanást is bírja, egy határig :) igaz vissza kel bele forrasztani a zavartekercset :)
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
Nekem d-link 360R modemem van. 3 évig nem volt vele probléma semmi probléma.
Meg kérdem a szolgáltatót is, de mivel hétvége van nem tudom elérni és a probléma most jelentkezett és nagyon idegesítő hogy folyton megszakad a kapcsolat.
2010. máj. 16. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!