Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik hangfal érné meg jobban?

Melyik hangfal érné meg jobban?

Figyelt kérdés

Logitech Z-4 vagy JBL Creature III

A lényeg hogy a mély hangok ne legyenek doboz hatásúak,és a magas hangok szépek legyenek.A teljesítménye is legyen jó.Szóval fontos a minőség.Nos?

2010. máj. 15. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Logitech jobb szerintem
2010. máj. 15. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:

A Logitech komolyabb benyomást kelt így elsőre.

De annyi pénzért viszont már vehetsz jóval igényesebb, full fadobozos 5.1-eket. Gondold meg, ha elfér, akkor 5.1-et vegyél ennyi pénzért.

2010. máj. 15. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Az 5.1-esekkel az a baj,h ilyen árkategórián belül nem lehet magas minőségű hangfalakat kapni.Így lesz egy kifogásolhatatlan 2.1-esem.
2010. máj. 15. 20:03
 4/7 anonim válasza:

Dj világban ott van a JBL míg a másik sehol....

Hangtech.-be JBL és RCF!

ha számítógéphez kell akkkor nem tudom...nem ismerem őket de a JBL minőségi hangfal!!!

2010. máj. 19. 18:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor a JBL legyen? nem tudom. írjon még valaki megerősítést!
2010. máj. 19. 19:24
 6/7 anonim válasza:
JBL szerintem jobban megéri legalábbis én azt választanám:D
2010. máj. 19. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a JBL csak dizájnos, nem igazán tűnik komoly dolognak, főleg hogy még olcsóbb is minta Logitech.

Nekem még a régivágású Genius 5.1 van, használtan vettem, mindenre jó, jó minőségben bontja a falat (basszusgitározok is rajta, mivel nincs erősítőm, gond nélkül bírja).

2010. máj. 19. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!