Szertnék egy aktív 3D 1080p 4500-7000 lumenes 2db HDMI 2db usb 3. 0 rca 16:9 képarányod projektort veni 30. 000-105. 000 FT ért?
Ennyi pénzért nem lesz. Ha lenne tudnál róla, már mindenki sorban állna érte.
A kínai specifikációk nagyon messze esnek a valóságtól. Egy onnan érkező 5500 lumenes nagyon nagy jóindulattal 1000 lumenes civilizált cégtől származó modellel van pariban.
Amúgy, itt egy alapos kereső: [link]
Felül a "Projektor Technik Suche" pontot választva kitöltheted, mire van szükséged.
Heló!
Az általad írt árban sehol. SEHOL nem kapsz olyan projektort, ami az általad áhított árkategóriába tartozna, 3D-t tudjon és legalább 4000 ansi lumenes legyen.
Ez úgy 200000 ft körül kezdődne.
Nekem egy Optoma 142 Full HD-s van, 3000 ansi lumennel (az, hogy ennyiért meglett, és hogy ezt tudja, sok lemondással járt, mint a kevés bemeneti port, nagyon melegszik, hangos, béna hangszóró...)
Heló!
Amiket én találok ez alatt a név alatt, azok nem Full HD-sak, hanem 720p. A natív felbontást nézd.
(720P-n a 3D nem olyan jó, mint Full HD-n)
A képen lévő "Full HD 1280x800" is szépen mutat :)
Amiket én találtam amazonon, azon mind HD REady van megadva. Vedd meg nyugodtan, ha akarod, de nagyon nagy rá az esély, hogy nem azt kapod, amit remélsz.
Ezt még egyszer kérlek...
Venni akarsz egyet 300000-600000ft között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!