Jbl charge 2+ mennyire vízálló?
Figyelt kérdés
Főképpen személyes tapasztalat érdekel :)2017. máj. 4. 16:08
1/3 Ákiboy11 válasza:
Személyes tapasztalat: (nekem is charge 2+ van)
Meg lehet vele csinálni hogy a mély hangszóróra vizet öntesz és ugrálnak benne a vízcseppek. Ez nagyon király. Meg ha lemosod a csap alatt attól sem lesz semmi baja. De azért egy kád vízbe ne merítsd bele.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2017. máj. 5. 06:11
3/3 anonim válasza:
Én is megcsináltam a vízcseppes dolgot attól semmi baja nem lett de egyszer csak belemártottam vízbe másnapra alig szólt, recsegett, minden baja volt.Szerencsére volt rá garancia és vissza tudtam vinni. Megcsinálták. Én azóta nem merem vizezni. Aztt hittem, hogy teljesen vízálló dehát ezek szerint csak cseppálló vagy én nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!