Valaki írja már meg mi az a subwoofer pre out mire lehet használni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 15:02
1/3 anonim válasza:
Ez egy olyan erősítetlen hangkimenet, amire saját erősítővel rendelkező mélysugárzót lehet kötni (aktív hangdoboz).
2/3 anonim válasza:
Az előttem szól szabatosan leírta mi is az, én megpróbálom kicsit érthetőbben: Az erősítő amin ez a kimenet van valószínűleg többcsatornás házimozi erősítő, ami a bemenő jelet erősíti és a beledugott hangszórókat megszólaltatja. Ez a "subwoofer pre out" ez is kimeneti jel, de nincs erősítve, csak erősítős "aktív mélyláda" tudja megszólaltatni. Ráadásul ez a jel már nem szélessávú, hanem az erősítő által már módosított úgynevezett alacsony frekvenciás jel. Magyarán ha ide akarsz kötni valamit akkor még egy erősítőre lesz szükséged és akkor is csak brummogást fogsz hallani a hanszóróból, 20-150Hz közötti hangokat. Erre van kitalálva, külön mélysugárzó meghajtására.
3/3 Szabo Zolka válasza:
Lehet azt csinálni esetleg, hogy a Center helyébe kötöm be a mélynyomót ? csak 8 Ohm-os és 30W-os a mélynyomó...
Hogy szólna úgy? Mély hang szólna belőle, vagy értelmetlen a dolog ?
Erősítő vásár előtt vagyok. V*terán néztem ki egy erősítőt az itthoni 5.1 passzív hangfalaimhoz... :) Nem szeretném kidobni a pénzt egy rossz erősítőre.. :D
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!