Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360-on miért nem tudok...

Xbox 360-on miért nem tudok filmeket nézni?

Figyelt kérdés
Nem indítja el a kiírt filmjeimet. Azt írja ki, hogy Mixed Media Disc. De, miért? Lehet, hogy némelyik fájl-t nem tudja olvasni?
2010. máj. 15. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Minek akarsz filmet nézni azon? Csak az olvasó fejet koptatod...
2010. máj. 15. 14:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Leszarom. Azért vettem meg, hogy használjam... Különben meg ninc dvd lejátszóm, gépen meg kicsi a kép... Minek nézzem a gépen, ha van egy full HD TVm
2010. máj. 15. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha van számitógéped,fullHD tv-d, Xbox360 akkor már DVD lejátszóra nem telik ? XD

Akkor se ajánlom mert igy hamar tönkre megy az olvasófeje, esetleg ha van HDD merevlemeze akkor másold rá, és úgy játszd le, hidd el én csak jót akarok neked..

2010. máj. 15. 14:36
 4/9 A kérdező kommentje:
De telik... Mind1 Nem értem, Ps2 ön minden filmet lejátszott, itt meg nem... Azt közbe sokkal drágább... Különben, meg nem vennék dvd lejátszót, ha ezen is tudnék filmet nézni. De, akkor nem lehet?
2010. máj. 15. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet rajta simán, menüjében is ott van..de ha jól tudom Xvid..stb kis formátumú filmeket nem játsz le. Csak kimondottan DVD minőségüeket viszi.
2010. máj. 15. 14:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja, megtaláltam, de azt írja kell valami Xbox live update vmi...
2010. máj. 15. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Google segitségével ezt találtam:

[link]

2010. máj. 15. 14:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Na már rájöttem. Csak DVD-t tud leolvasni... Kár, hogy kb 70 filmem van Xvix-be...xD Azért kösz!
2010. máj. 15. 14:55
 9/9 Fkris ***** válasza:

Meg lehet oldani hogy mejen,de ahhoz úgy kell kiírni a filmeket

xboxklub.hu-n nézz utána,lesz leírás!

2010. máj. 16. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!