MinDig tv-t lehet nézni sima LCD monitoron?
Milyen monitor, milyen csatlakozói vannak, milyen csatlakozók vannak a MindigTV dobozán?
Lehet egyszerűbb ha lefotózod a csatlakozóikat.
Az USB mellett az DP out felirat lenne? Elvileg van átalakító Displayport és DVI-D közé. Meg szerintem scart to VGA fele is.
Más kérdés, hogy a monitor meg a set top box hogy fogja kezelni a monitor nem szabvány felbontását, valószínű csak a közepén egy kisebb képet fog megjeleníteni és nem egy nagy monitor ez se alapvetően úgyhogy nem lesz kényelmes.
A beltéri 1920X1080 => FULL HD felbontással rendelkezik, a monitorod meg 1280 x 1024 /60 Hz tapasztalatból tudom hogy nem fog összejönni! Nálam így kép nem volt!
Ezzel talán igen: [link]
De nem tudom hogy a vga kimenetnél állítható-e a felbontás.. az a lényeg!! 1920X1080-ról 1280 x 1024-ra!
Scart to vga is megoldható de nem ezzel a kombinációval, pc esetében egy szoftvert kell feltenni és elég húzós beállításokat kell eszközölni rajta hogy végül képet adjon a scarton.
7-es! Én is úgy látom de erről lenne szó ugye: [link]
Ezen pedig biza hdmi van, a kérdező linkjén is látszik hogy nem display port kinézete van, az máshogy néz ki, ez a képjén is hdmi-nek néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!