Psp Tapasztalatok? Mi a véleményetek róla? Megéri?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 01:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Gagyi.
2010. máj. 15. 01:46
 2/7 anonim ***** válasza:
komoly kérdés hogy megéri e egy kézbe fogható pár gombos valami 50 ezret? nem éri meg, csupán csak menő,azt kell megfizetni
2010. máj. 15. 02:34
 3/7 anonim ***** válasza:

A laptop is kézzel fogható, több gombos valami, mégis egy rakás embernek van. 20-30 környékén meg már láttam eladó PSP-t, úgyhogy nem nagyon értem a 2. válaszoló kommentjét, de nem is érdekel.

Én 2007 karácsonyára kaptam PSP-t és szinte mindennap játszok vele. Nem kellett javíttatnom, tehát megbízható. Ebben az évben lesz 3 éves és egy percet sem szántam arra a gondolatra, hogy el kéne adnom.

Nagyon-nagyon sok játék van rá. Fel lehet törni, szóval veszel egyet pl. 30-ért, raksz bele egy memóriakártyát és kész, onnantól ingyen játszhatsz.

Van rá jó pár nagyon fasza program, az akksi kb. 6 óráig bírja, a beépített böngészövel és wifi vevövel tudsz netezni, egyes játékokkal online vagy egy másik PSP-vel wifin játszani, ami 1ébként nagyon jó móka(tehát pl. te meg egy másik PSP-s), filmet/képet tudsz rajta nézni, zenét tudsz rajta hallgatni, wifivel és mikrofonnal skypeolni, msnezni, szerintem ennyi érv elég is, ugye?

2010. máj. 15. 12:03
 4/7 A kérdező kommentje:
igen harmardik válaszolo:D
2010. máj. 15. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs hogy jön ide a laptop,köze nincs a psp-hez, laptop egy számítógép,psp meg egy tetrisz szar
2010. jún. 5. 02:50
 6/7 anonim válasza:
Nekem van egy PSP-m.Nagyon jó.A játékoknak szép a grafikája(kivéve pár játéknak).Ja,és nagyobb a képernyője mint a nintendo ds-nek
2010. júl. 24. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti:

A PSP is kézzel fogható, több gombos, valami, meg a laptop is!

Azonos elven működnek, aztán, hogy milyen célra használhatók az a különbség!

A tetrisz szart meg tartogasd másra, mert a PSP nem az!

Ha még nem használtad, akkor nem kell róla ökörségeket írni - mert te azt írtál!

2010. júl. 24. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!