Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » MI a véleményetek erről a...

MI a véleményetek erről a nyomórol?

Figyelt kérdés

[link]

nem tervezek 1000 wattos ládákat szerintem ez a minőségi nyomó jobban tud szólni mint 500W rms mnc vagy társai

2017. ápr. 28. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg jobban tud szólni, csupán annyi a fenntartásom hogy 20 centis így a legmélyebb frekvenciákon nem olyan erőteljes mint egy 30-as, de kocsiba bőven elég lehet ha nem a rendszámtábla rezegtetésre mész rá hanem a zene élvezetére.
2017. ápr. 29. 10:16
 2/4 JulesTS ***** válasza:

Nem rossz, de inkabb ezt ajanlom:

[link]

Nem csak azert, mrrt nekem is ilyen van...

Kicsit nagyobb (25cm), ezert melyebbre is megy. A melynyomok kozott talan a legnagyobb erzekenyseggel bir (92dB), ezert egy gyengebb erosito is eleg neki, hogy hangosan szoljon. Ugyan nagyobb lada kell neki, de igy is 20l-es zart ladaval megelegszik, ami meg mindig eleg kompakt meret. Ja, es jo 10eFt-tal olcsobb, mint az sqx 08.

2017. máj. 1. 01:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Nézegettem enis nem nekem komolyabbnak tűnik az sqx08 ontvenykosar varrott szel. Jobbat is mozog sztem ez is letud menni alacsonyra 30hz mar eleg alacsony addig lemegy
2017. máj. 1. 19:58
 4/4 JulesTS ***** válasza:

Fs:46Hz tul nagy, de a Vas:13l legalabb alacsony. Szerintem ennek a melynyomonak annyi az elonye, hogy 10 literes kis zart ladikoba is be lehet rakni. Aki nem akar sok helyet elvenni a csomagtartobol es ezert kompromisszumot hajlando kotni, annak jo. Az M10-esnek 31.3Hz a rezonancia frekije, ezzel mar erdemes melyladat csinalni. Zart ladabol 20l-es kell neki, az se nagy es egesz melyre lemegy. Mondjuk nem eri utol a 60literes ladaban levo duplatekercses 30cm-es Helix-et (csomagtartomba nem fert be, igy most a hazimozi erosito kapta meg, eszelos melyek jonnek belole).

Ja amugy meg elmeletben lehet, hogy igazam van, de az lenne az igazi, ha eloben meg lehetne hallgatni...

(En nem vennem meg, mert ha mar ennyit rakoltok, akkor biztos szeretnek lenni abban, hogy eleg melyre lemegy, 20cm-es melynyomonal ezt nem latom egyertelmunek...)

2017. máj. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!