Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Subbwoofer és erősitőről...

Subbwoofer és erősitőről lenne szó, valaki tud segitenni?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy 600 w rms erősítőt és 350 w rms subwoofert , azonnal helyben be is kötötték 3-4 óra volt kb . Ma és tegnap halgattam kb 2 órát összesen . a Rádión a max hangfokozat 50. Maximu 28 ason halgattam de legtöbször 24. most pedig elkeztedd recsegni , visszavittem és aztmondták kiégettem pedig tegnap aztmondták 34-38 között halgathatom . Ennek ellenére a közelében sem voltam a hang fokozatnak . Az én hibámból lehet?
2017. ápr. 28. 15:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Alapból érdekes hogy 600 wattos erősítőhöz 350 wattos sub-ot társítasz, így azért könnyű leégetni, de ha szakszervizbe vitted akkor ott be kellett volna rendesen állítsák neked hogy ez ne történhessen meg...

Milyen subról és erősítőről van szó?

2017. ápr. 29. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!