Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ma vettem egy Xbox 360E-t de...

Ma vettem egy Xbox 360E-t de nem igazán értek hozzá! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Akitől vettem nem értett hozzà és mondta hogy van rajt 10 játék meg ad hozzà 2 eredeti játékot !

Ma próbálgattam és az eredeti csak lemezzel megy feltelepítettem akkor is kéri a lemezt de amik voltak rajt játékok azok nem kérik a lemezt !

Az lenne akkor a kérdésem hogy most ez hogy van ? Hogy tudok felrakni rá játékot hogy ne kérje a lemezt de a játék el is induljon ?

2017. ápr. 27. 21:50
 1/3 Metal456 ***** válasza:

A lemezes játékokhoz mindig kell a lemez ha telepíted ha nem,amelyik nem kéri az valószínűleg Live-on keresztül lett véve/letöltve

Szóval ez nem olyan mint a PC hogy a telepítés után nem kell lemez,lemezeshez mindenképp kell a lemez ,mert ez a telepítés másfajta telepítés mint a PC esetében

2017. ápr. 27. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
A HDD-re telepítéssel az olvasófejet kíméled maximum, mivel nem kell annyira (annyit) pörögjön.
2017. ápr. 27. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták a lemezes játékhoz mindig kell a lemez. A digitális játékhoz (amit neten vásároltak) ahhoz nem kell. Annyi az előnye a lemezes játéknak, hogy azt bárkinek utólag el lehet adni vagy olcsón használtan venni mert minden gépen megy ha megvan a lemez, tehát nem úgy van mint PCs játékoknál hogy beírsz egy kódot és kb onnantól értéktelen.
2017. ápr. 28. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!