Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri-e használtan számítógép...

Megéri-e használtan számítógépet és monitort vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Láttam, hogy olcsón lehet vásárolni Asztali PC-t és Monitort használtan, 2 év garanciával!

Egyik Gép: [link]

Másik Gép:

[link]

Monitor:

[link]

Ami(k)re használnám:

-internetezés: böngészgetés, játék, videók nézése, stb.

-dokumentumok szerkesztése és írása

-videók vágása

-1,2 nem annyira processzor és videokártya igényes játék, valamint Windows Áruházból letöltött appok

Szerintetek megéri használt gépet venni, esetleg használt monitort? Az elébb említett dolgok lennének fontosak!

Aki nem tud tisztességes kommentet írni, azt megkérem, hogy ne válaszoljon!

Előre is köszönöm mindenki válaszát! :)

2017. ápr. 25. 17:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 9. 20:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, azért tényleg jobb egy cégtől venni használt gépet, akik megbízhatóak. A 2 év garancia elég jó, nem!? :D
2017. máj. 9. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ezt venném meg:

[link]

Ezzel a monitorral:

[link]

2017. máj. 10. 11:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Mondjuk nekem nem kell i5-ös profi, elég egy kisebb is, mert amire kellene, az nem olyan sok.

A monitor elég csábító ajánlatú! ;)

Valakinek van még esetleg valami ötlete?

2017. máj. 12. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
35 ezerért (leárazva, gyenge akkuval) vettem cégtől kis notebookot (Thinkpadot), 2 magos, i5 Intel procival. Gyors gép, vettem bele másik akkut, így sem került 50 ezernél többe. Vedd meg az i5 procisat, nem régi gép, tovább lesz jó.
2017. máj. 13. 11:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2017. jún. 24. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!