Miért van rendszeres kép és hanghiba a tévében?
én egy más szolgáltatónál nem tapasztalok ilyent, szóval ez inkább Telekomos vagy nálatok fellépő hiba. (ha Telekomos lenne és mindenkit érintene akkor gondolom ennyi idő alatt már megcsinálták volna) Szóval marad az, hogy a ti készüléketekben van a hiba.
Szomszédokat kérdezted már?
Az áramtalanítás nem jött be, sőt már kábelt is cseréltem de még mindig fennáll a hiba.
Viszont Elnézést kel kérjek a kérdés megfogalmazásáért. Úgy látszik többnyire leszűkült a hiba mesecsatornákra. Konkrétabban a legtöbbször a Megamax (gyakorlatilag nincs olyan műsora ami ne laggolna be, VHS szerű csíkozódás, képfagyás, hang torzulás, hangeltűnés), a Cartoon Network (egyre kevesebbet már, de fekete kép és nincs hang), valamint a Nickelodeon (ritkábban a többinél, és hasonló hibákkal mint a Megamax). A gyerkőcöm nagyon panaszkodik nekem miatta.
Korábban beszéltem valakivel aki digi tévés, nála csak a Cartoon Network szokott rosszalkodni.
Ha nálam van a hiba, előfordulhat hogy a set op box, vagy micsoda a probléma forrása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!