Miért nincs maximális FPS-em a játékokban? Pl. League of Legends, bármilyen grafikát állítok be, mindig 60FPS.
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új laptopot: Asus Rog GL55VW, i7 6700hq, 6gbram, geforce 960m 4gb. Valaki tudja mi gátolja, hogy a maximális FPS számot láthassam.
A régi gépem jóval gyengébb, de ott rendesen mutatja a *határait* : kb. 100 FPS.
2017. ápr. 21. 02:21
1/2 anonim válasza:
A játék beállításaiban ha jól emlékszek lehet kllimitálni az fps-t. (Már rég játszottam azzal nem vagyok biztos benne.) A másik ami limitálhatja az a geforce expreience program. Amúgy mi a baj a 60 fps-el. Nehogymár kevés legyen. Miért baj az, ha nem hajtja szét a játék a videokártyádat? Fölösleges szerintem 60-nál több fps.
2/2 anonim válasza:
Estleg a vsync is okozhatja. Ha 60hz-es a kijelző, akkor bekapcsolt vsync-el nem lesz 60 fölött az fps-ed. Ideális esetben meg sem röccen, és stabil 60.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!