Hogyan tudnám elrejteni a kültéri wifi antennát? Padlásra terveztem, de csak a cserépen kívül fog használható jelet. Valaki valami jó megoldás?
Na de amúgy meg mi a tökömnek rejtegeted?? Ez az enyém és se kutyát se macskát nem zavar..
Amit a képen látsz azt szemléltetni tettem be, az enyémet épp tegnap töröltem ki a gépről de a kéményre van erősítve attól 1 m-re, 1.5m koaxal.
Figyelj, kezd már baromi unalmas lenni, hogy ugyanazon a kérdésen kezdesz rugózni újra és újra.
Mi a francra számítasz B+, arra hogy ha valamit elég sokszor megkérdezel, akkor majd más választ kapsz, olyat, amit előre elképzeltél?
Akkor még egyszer, utoljára, lassan, szó-ta-gol-va leírom, amit privátban is megírtam:
-Mindkét oldalon kell nagy nyereségű irányított antenna.
-Az antennáknak látniuk kell egymást, optikai rálátás szükséges. Nem padlásra, nem kamrába, nem a szoba falára, és majd kilát az ablakon...
A privátban küldött eszközökkel működni fog.
De kérdezd meg még egy párszor, hátha addig átírják a fizika törvényeit, és műkdöni fog leárnyékolva, irányított antennák nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!