Szerintetek megéri egy AMD processzor vagy maradjak az intel-nél?
Figyelt kérdés
PC-t szeretnék építeni és ahogy láttam az AMD processzorok sokkal olcsóbbak és jobb még a teljesítmányük is van olyan ismerősöm aki nagyon szereti az AMD prociját, de sokaktól hallottam,hogy az AMD csak fűtésre jó?2017. ápr. 19. 18:59
1/4 anonim válasza:
Típus alapján választunk nem márka alapján...
2/4 anonim válasza:
AMD nél az új Rysenek igéretesek, a régebbiek jóval alulmaradtam teljesítményben, főleg az FPU. Nyilván, olcsóbbak is, az intel azért rendesen van árazva, viszont egy stabil, egyenletes teljesítményt nyújt minden téren.
4/4 anonim válasza:
Az új Amd R procik alkalmazásokra vannak inkább, aki játszani akar, annak az intel mégis a jobb megoldás.
Hamarosan jönnek az olcsóbb R szériadarabok, lehet ér-
demesebb lenne várni, hogy mit fognak tudni.
Számos cikk van erről a neten, csak google kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!