Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyit ér egy képcsöves TV?...

Mennyit ér egy képcsöves TV? Vagy másképp: miért kérnek el egyesek érte több ezer forintot? Nem értem!

Figyelt kérdés

Különböző hirdetési felületeken nulla forinttól lehet működő és elvihető CRT-tévét találni. Lomtalanításkor van, ahol lépni sem lehet tőlük, és a "hivatásosaknak" sem kell, nem szedik szét, egyszerűen le sem hajolnak érte. A hulladéktelepeken fizetni kell, hogy leadhasd (kivéve FKF). Ezek tények, bárki utánanézhet.

Ezek ellenére most találtam egyet huszonötezer forintért! Lehet, hogy nekem kéne tovább görgetni, ha valami nem tetszik, de hogy lehet valaki ennyire tájékozatlan? Egyesek miért kérnek érte több ezer forintot? Ötszázért adtam el egyet tavaly, és nagyon örültem, hogy érte jöttek. Mi ezekre a túlárazásokra a magyarázat, hogy lehet ezt józan ésszel felfogni?

2017. ápr. 16. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Kérdésedre a válasz:Mindenkinek annyit ér, amennyit fizet érte! Ha te nem adnál érte 10 ft-ot sem,neked annyit! Van aki ad érte 10-15 ezret is!

Hülyeség az egész kérdésed,bocs!

2017. ápr. 29. 16:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem hülyeség. Kínáltam már több ezer forintért is párat. (Korrekt leírással, fotókkal, kiváló állapotban, Budapesten.) Akkor hol voltak ezek az emberek?
2017. ápr. 29. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Türelem,türelem! Mindennek meg van a gazdája,csak ki kell várni!

Van amit több hétig hirdettem Én is,van amit 2 nap alatt eladtam! Ez egy ilyen játék...

2017. ápr. 29. 21:42
 14/15 A kérdező kommentje:
A türelem párszor 90 napig tartott, amikor már nem először járt le a hirdetés...
2017. ápr. 29. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Vannak olyan utolsó generációs crt tévék amik tudták a HD felbontást feszített képcső mellett nem is akármilyen minőségben. Ezek érnek pénzt a többi nem. Kivéve ha antik.

Több hátránya is van használatuknak a mai digitális technikában ugyanis e mellett használva garantált hogy a képcső hamar be fog égni mert ez a crt-nek túl statikus. Szóval hiába a scart és digitális beltéri mert a készülék nem bírja vele sokáig.

2019. okt. 10. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!