Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri beküldeni beszámitásra...

Megéri beküldeni beszámitásra konzolboltba a játékokat?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, mert piszkosul áron alul veszik be.

De én pl megpróbáltam előtte facebookos csoportokban hirdetni ahol játékokat adnak vesznek, és még csak jelentkező sem akadt rá hetekig. Szóval végső lehetőségként beadtam. Két játékot számíttattam be (mind a kettőt ott vettem szintén használtan) és kevesebbet kaptam a kettőért, mint amennyiért anno csak az egyiket kihoztam.

2017. ápr. 15. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel mindennemű beszámításnál kevesebb pénzt kapsz, mintha magánszemélyként eladnád például hardveraprón, így nem biztos, hogy megéri.

Amikor 1 éves volt a laptopom, akkor felhívtam az üzletet ahol vettem, hogy megközelítőleg mennyiért számítanák be az amúgy 200.000 Ft-os gépet, és mondták, hogy 100.000 Ft-nál ne számítsak többre, hiába van kifogástalan állapotban.

Autóeladáskor is próbáltuk beszámíttatni az autónkat, használtautó.hu-n 3.4 millió Ft volt a legolcsóbb, és az üzletek, kereskedések 2.9-3.0 millió Ft-os MAXIMUM árakkal próbálkoztak. Mondtam persze, majd bukok majdnem fél milliót.

Szerintem próbáld előbb eladni neten.

2017. ápr. 15. 21:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Már probáltam jofogáson hetekig de az a hardverapro szerintetek azzail tegyek egy probát? Jobb mint a jofogás?
2017. ápr. 15. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel specifikus oldal, ezért jobb, igen.

Jófogáson sok a lődörgő komolytalan ember. Legalábbis nekem rossz tapasztalataim vannak. Hiteget, tegyem félre neki, nagyon kell neki, aztán eltűnik, SMS-re talán másnap válaszol, telefont nem vesz fel, stb.

Vatera jó, jobban ellenőrzött, de szerintem nem olyan könnyű ott eladni játékot.

Meg a szétalkudom az agyamat fazonok, az a legjobb, amikor már olyan áron akarják megvenni, hogy jobban megéri megtartanom az adott dolgot.

2017. ápr. 15. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!