Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen wifi routert ajánlotok?

Péter BArnabás kérdése:

Milyen wifi routert ajánlotok?

Figyelt kérdés
a családnak kéne a házba egy router és segítséget kérnék hogy mégis milyet érdemes venni mert én nem nagyon értek hozzá. 1 emeletes családi házhoz kéne. kb 2 gépet és több telefont kellene kiszolgálnia.

2017. ápr. 15. 20:10
 1/7 anonim válasza:
Nem vagyok wifi szakerto, de mi panelban lakunk, es vettunk egy 5000 ftosat, ami kb (3. Emeleten lakunk) a kutyasetaltatasom elso feleig eler. Szoval szerintem nektek egy max 15.000 ftos boven eleg. Bemesz a boltba, es segitenek tobb szakmai tudassal kivalasztani az igenyeiteknek megfelelot;)
2017. ápr. 15. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Legolcsóbb bőven elég.

Azok most általában 300 Mbit/s-ot tudnak (vezetéken), ami 37,5 MB/s. Ha gyakran töltesz le és van megfelelő előfizetésed és seeder, akkor max. ilyen gyorsan tudsz letölteni.

Ha csak böngészésre használod telón vagy gépen, nem akarsz sokszor le/feltölteni, streamelni, akkor elég a legolcsóbb mezei router.

2017. ápr. 15. 20:19
 3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy csak ne a szőnyegesnél vedd meg :D
2017. ápr. 15. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány Ft-ot szánnál rá, inkább ezt tisztázzuk először.
2017. ápr. 15. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

#1, ha panelben laktok, akkor a vasbeton falon nem fog sok wifi jel keresztül menni, tehát az első felénél épp hogy nem veszti el totál a jelet a telefonod. Én is tudom fogni a wifi jelet az utcáról úgy, hogy a hatodikon lakunk, viszont a sebesség felér egy betárcsázós internetével.

Az emeletes családi házban mindenképp érdemes lesz majd valahol a ház mértani közepében elhelyezni, ha van rá mód, hogy mindenhol egységes legyen a jel. Tehát ne az előszobába tegyétek úgy, hogy a lakás másik végében az emeleten van egy laptop, ami felcsatlakozna rá, mert lehet, hogy ókori sebességgel fog csak működni, ha sok fal van. Minél több és vastagabb fal van a két eszköz között, annál nehézkesebben fog kommunikálni a router meg a bármi.

2017. ápr. 15. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Mekkora sebességű internetre vagy előfizetve?

Mennyit szánnál rá?

A gépek, telefonok mennyire jók, támogatják az 5 GHz-es wifit?

Ha nincsenek nagy igények, csak az átlagos lefedettség a cél minél olcsóbban, akkor a legolcsóbb tp-linket kell venni és hozzá egy repeatert. Így lesz jó jel az emeleten is és 10-esből kijön.

2017. ápr. 15. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Mekkora a neted sebessége és mennyit szánsz rá, tudják-e az eszközeik az 5 ghzes sávot, sűrűn lakott helyeken az is fontos lehet
2017. ápr. 16. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!