Milyen TV jelerősítőt ajánlotok? Kell egyáltalán?
Sziasztok!
Kábel tv szolgáltatásunk van es van digitális kartya a tevebe. A sima digitalis adasok szepen bejonnek de a HD adások vagy elkosodva vagy szimplan nincs jel cimszoval be sem jonnek. TVn megneztem es azt irja hogy keves a jel, de a sima digitalis adasnal viszont jo.
Milyen trukkot ajanlotok? Koszonom
Én is a szolgáltatónál balhéznék.
Persze csak akkor ha van előfizetésem a HD adásokra, mert ha nincs akkor normális, hogy nem működik.
Akkor nézd át a tv adatlapját, és a szolgáltatási adatokat.
Ha rendben (meglepődnék ha nem lenne jó), akkor valamelyik rossz. Jobb lenne, ha ki tudnád próbálni a kábelt, mert a "szakik" sokszor, sok mindent elkövetnek, hogy ne kelljen dolgozniuk. Nekem 6 évembe telt, mire hajlandóak voltak kicserélni egy rossz kábelt. De csak véletlen, mert akkor éppen egy nem lusta szerelő jött ki, aki elismerte, megtalálta, és kicserélte a sérült kábelt.
Abban is legyél biztos, hogy a saját kábeleid tökéletesek legyenek, mert belekötnek mindenbe, amibe csak tudnak. Amibe meg nem, ott meg megpróbálnak hü....re venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!