Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xboxra milyen játékok vannak,...

Xboxra milyen játékok vannak, amit ketten is tudunk játszani?

Figyelt kérdés

Jön a barátom hétvégén, és holnap veszek xboxot. Valami jó játék kéne, leginkább lövöldözős, de mást sem zárnék ki, amit egy xbox-al tudnánk játszani ketten.

Köszi a válaszokat.

2010. máj. 13. 16:20
 1/4 anonim válasza:

a játékok dobozán fel van tüntetve hogy hányan lehet játszani fifa meg a verekedősöket lehet általában 2-en

de én személy szerint a resident evil 5-öt ajánlanám

2010. máj. 13. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Helló

[link]

ezen az oldalon fel van sorolva az összes olyan játék, amit lehet így játszani

Retail Titles keres meg ezt a sort és ezalatt lesznek az úgymond "valódi" címek, tehát nem az xbox liveon megvásárolhatók.

Nem mindegyik játszható egy xboxról úgy, hogy a képet félbevágja, de keress ilyet, hogy

- Local Split Screen Coop

vagy

Cooperative gameplay with up to 2 players via split screen, or 4 players via Xbox LIVE.

a lényeg, hogy a split screen legyen benne, aztán lehet tolni 2en

Remélem erre gondoltál.

2010. máj. 15. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

[link]

Itt még több játék van, amiből tudsz válogatni és szerintem ez jobban átlátható

A coop-typenál localt keress a screen view meg nemtudom, hogy mit jelent Full meg shared

a platform meg természetesen xbox 360

2010. máj. 15. 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:
l4d2 is jó.
2010. máj. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!