Hogyan lehet egy rádiót véglegesen "kikapcsolni? "

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy a kollégám felhangosítja, és egy torzan makogó-recsegő háttérzajt generál vele. A rádióműsor ráadásul szar, egyszerűen nem vagyok kíváncsi rá. Ha szól, képtelenség mellette koncentrálni, telefonálni. Ha megkérem, hogy kapcsolja ki, akkor egy napig nem hallgatja, de érezteti, hogy ez neki rossz. Az a kompromisszum született, hogy kivitte az előtérbe, és mivel így nincs a szobában a készülék, ahhoz hogy hallja, kétszer olyan hangosra tekeri. Az eredmény, ha lehet, még rosszabb. Fülhallgatót nem akar használni. Én is próbáltam bedugni a fülem, de nyolc órán keresztül fülhallgatóban lenni tényleg borzasztó.
2017. ápr. 11. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Veszel egy transzmittert, olyat, ami tartalmazza az mp3 lejátszót is. Csinálsz rá egy 2 kHz-es 0dB-s jelszintű hangfájlt, amit végtelenítve lejátszol, mindig megkeresve annak az adónak a frekvenciáját, amit épp hallgat.

Meg fogja érteni, hogy vagy a telefonjáról hallgat zenét fülessel, vagy nincs rádiózás.

2017. ápr. 11. 15:44
 12/19 anonim ***** válasza:

AMúgy meg nem kell kuncsorogni (előző vagyok), oda kell menni, hogy ez itt egy munkahely, engem zavar, kapcsold ki, MOST!

Ha jön a szövegl hogy joga van hozzá, akkor ki kell húzni a konnektorból, a kezébe adni, hogy "ezt te ma hazaviszed. Ez nem kérés volt, hanem tényközlés."

2017. ápr. 11. 15:47
 13/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az nem lenne megoldás,hogy vegyen,vagy veszel egy jobb minőségű rádiót,ami nem recseg?
2017. ápr. 12. 11:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem. Rühellem a rádiót. Munka közben ne pofázzon nekem senki hülyeségekről, mert nem tudok koncentrálni. Csendre lenne szükségem.
2017. ápr. 12. 12:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer, lassan:

Ezt a mondatot nem itt, nekünk kell elmondani, hanem neki, határozottan. Itt könnyű tét nélkül picsogni, ott ebből konfliktus lehet. Odamész, szép halkan elmondod, hogy zavar a munkában, kapcsolja ki. Ha nem, akkor kihúzod, odaviszed, lerakod az asztalára. Mellékesen közlöd, hogy ha még egyszer bekapcsolja, a fején fogod szétverni.

állj már a sarkadra, és állj ki magadért. Mi nem fogunk bemenni a munkahelyedre.

Mikor írtál először? Pár napja? Azóta nem voltál képes lerendezni vele?

2017. ápr. 12. 13:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Én egy egyszerű kérdést tettem fel, a körítést csak a könnyebb megértés végett kanyarítottam alá. Senki nem a kérdésre válaszol, hanem konfliktuskezelési tanácsokat ad. Higgyétek el, mindenen túl vagyok, le is írtam, egyszerűen patthelyzet van. Nem ismétlem magam, lehet visszaolvasni.
2017. ápr. 12. 13:52
 17/19 Ypszilon1980 ***** válasza:

Persze,mert az a baj,hogy mi ezen így nem tudunk segíteni.Volt pár meglátás,de ha azokon túl vagy,akkor patt helyzet,mert a változáshoz két ember kell.Van olyan,aki annyira makacs,hogy akármit tehetsz,sosem változtat,neki ez a szenvedélye.Tönkreteheted úgy,hogy a hangszórója előtti rácson keresztül kiszúrod a hangszórót,akkor olyan szar lesz,hogy nem fogja hallgatni többet,viszont mi van,ha vesz egy újat?

Vagy szétszeded és a tápkábelt,vagy a hangszóró kábel egyikét elvágod,összeszereled és meg sem fog mukkanni.

2017. ápr. 12. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem szenved ő annyira, hidd el, ez csak önsajnálat, és a te bűntudatod felpiszkálása.
2017. ápr. 17. 14:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Nincs patthelyzet. Neked több jogod van dolgozni, mint neki zenét hallgatni, ennyi.

Ha nem tudod erőből elhallgattatni, papírkutya vagy.

2017. ápr. 17. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!