Futnak a Playstation 3-as konzolon Ps2-es játékok?!
Szerintem visszafele mindegyik kompatibilis.
Szóval ps4-en futnak ps3, ps2, ps1 játékok.
ps3-an ps2 és ps1.
Kell hozzá valami program és biztos fut.
Miért lenne logikus? A ps2-n azért futottak ps1-es játékok mert benne volt a ps1 "agya". Na mar most ez nem koltseghatekony. Voltak olyan ps3-ak de azon a SONY sokat bukott es rohadt draga is volt(ugye ilyenkor olcsobban adja mimt amennyibe kerul eloallitani).
Egyszeruen tul sok különböző architektúra.
Egyaltalan nem logikus a visszafeke kompatibilitás mikor meg is tarthatod.
Én sem értem ezt, hogy kijön az új, a régit meg dobják a kukába? Aztán ha rájössz hogy van egy tök jó játék ami másra nincs? Pl. Silent Hill első része egy legenda. Csak PS1-re van. Kb. 4 éve játszottam végig mert volt. Egyszer eladtam a PS1-emet mikor lett jó gépem, gondoltam minek. Úgy megbántam, mint a kutya aki 9-et kölkedzett. Véletlenül sikerült egy chippeltet szereznem, amiben még a fej is jó, 100 ezerért se adnám el.
Hülye aki kidobja a régit.
Oké, én értem, hogy piacgazdaság, meg programozott elavulás, de ez így akkor sem logikus, meg még csak nem is gazdaságos.
Nem tudom, hogy mennyi Playstation konzolt tervez még a Sony - tuti, rengeteget és lesz majd PS47 is - de azzal, hogy adott konzolon csak az adott játékok futnak és a visszamenőleg kiadottak nem, azzal mit fognak elérni?! Neked minden évben meg kell venned a szar konzoljaikat és a régi meg porosodik otthon a csak vele játszható játékokkal.
Még ha kiadnák a régi játékokat újra az új konzolokra, hogy lehessen játszani velük, azt még elnézném, de ennek mi értelme magyarázza meg nekem valaki?!
A legjobb példa erre a Tekken Tag Tournament 2. Imádom. Szinte minden nap játszom vele a neten, de ezt nem tehetem meg PS4-el. Ráadásul most már ott tartanak, hogy még alkatrészt se gyártanak, vagy kontrollert, kiegészítőket a PS3-koz, hogy vegye csak meg a paraszt a 4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!