Melyik Traxxas E-Revo 1/16 éri meg jobban? Brushless vs Brushed?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elköteleztem magam az e revo vásárálás mellett, mindenképpen a kicsi a cél. Nem tudtam dűlőre jutni, hogy melyik éri meg jobban, a kefés vagy a kefe nélküli velineon motorral felszerelt. A VXL jelentősen dárgább, de valamivel jobban is megy. Sajnos nem volta alkalmam még kipróbálni, ezért lenne szükségem a segítségre.2017. ápr. 9. 17:48
1/1 anonim válasza:
Szórakozásra mindegy, a szénkefés is nagy élményt nyújt. Egyedül a mérettel lenne nekem bajom. Pár hónapja vettem egy szénkefe nélküli, 1:16 méretarányú Himoto Truggyt. Tök jó, gyors, fürge, meg elmegy mindenen, de mivel kicsi, még az alacsony fű is magas neki, így nagyon forrósodik a motor. Továbbá ha földúton megyek, egy nafyobb kő képes felborítani. Egy 1:10-es autó már jóval stabilabb. Szóval én a helyedben inkább vennék egy 1:10-es Rustlert, vagy Slasht, akár szénkefés motorral, ha csak az fér bele a keretbe.
Ha mindenképp 1:16-os e-revot akarsz, akkor meg az anyagi helyzetedtől függ. Értelemszerűen a kefe nélküli a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!