Lehet kocsiba konnektort rakni valahogy? Vagy akksira rakotni? Hangtechnika
A helyzet a következő : Van egy Logitech z623 2.1 és hangfalszettem (200w rms) ebből 130 a sub azt hiszem és 35-35 a két magassugarzo. Ezt szeretném betenni az autó (A6 3.0 TDI) csomagtartójába anélkül hogy a hangfslat szetszedni vagy valamit szétvágni kellene. Megoldható lenne?
Igazából arra gondoltam hogy az akkumulátorra rákötni egy konnektort és abba dugni a hangfal dugóját.. nem tudom hogy van e ilyen megoldás .. net nem ír semmit
Köszönöm valakinek ha válaszol a kérdésemre ^.^ 21/F
200 W simán megoldható, egy ilyesmire lesz szükséged:
Ezt közvetlen az akkura vezetékeled, és kész is :)
Szétszedés nélkül nem világos, hogy szeretnéd, hiszen a hangfalakon gondolom zenét is akarsz hallgatni, így rá kellene kötni az autó hangrendszerére. Vagy a hangfal AUX-portjára dugnád a hangforrást és csak a csomagtartóban szólna a zene?
"ebbe hogy dugom bele a hangfal vezetékét?"
Ha a konnektorvezetékre gondolsz, akkor az első képen látszik a (nemzetközi) konnektor, oda.
Mondjuk én egy A6 3.0 TDI-t (ha már így kiemelted, hogy milyen menő autód van) nem rondítanék el egy ilyen tákolmánnyal, hanem rakatnék egy erősítőt és egy mélyládát a csomagtartóba, és ha nagyon muszáj, a beépített hangfalakat cseréltetném jobbakra. Esetleg az erősítő mellé tetetnék be egy merevlemezes/SSD-s tárolót, amire a zenéket tudnám tenni.
Nem értem miért akarod a hangfalakat az akkumulátorra kötni.
Annak nincs értelme.
"ebből 130 a sub azt hiszem és 35-35 a két magassugarzo."
A sub 30W
A többi 8-10W
Így számolj.
Add el, vegyél egy kocsiba való aktív sub ládát.
Higyjétek el jó kocsiba hiszen haverom 500wattos ládáját is leszólta.
Jack el akarom rakotni az autohifire ami egy sony gyártmányú LED-es fejegység . Csak az áram ellátást kellene megoldani úgy hogy a kocsi összes hangszoroja is szóljon mint most csak még a csomagtartóban is legyen valami mely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!