Lehet kocsiba konnektort rakni valahogy? Vagy akksira rakotni? Hangtechnika

Figyelt kérdés

A helyzet a következő : Van egy Logitech z623 2.1 és hangfalszettem (200w rms) ebből 130 a sub azt hiszem és 35-35 a két magassugarzo. Ezt szeretném betenni az autó (A6 3.0 TDI) csomagtartójába anélkül hogy a hangfslat szetszedni vagy valamit szétvágni kellene. Megoldható lenne?

Igazából arra gondoltam hogy az akkumulátorra rákötni egy konnektort és abba dugni a hangfal dugóját.. nem tudom hogy van e ilyen megoldás .. net nem ír semmit

Köszönöm valakinek ha válaszol a kérdésemre ^.^ 21/F

2017. ápr. 7. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:

200 W simán megoldható, egy ilyesmire lesz szükséged:

[link]

Ezt közvetlen az akkura vezetékeled, és kész is :)

2017. ápr. 7. 01:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) de ebbe hogy dugom bele a hangfal vezetékét?
2017. ápr. 7. 02:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szétszedés nélkül nem világos, hogy szeretnéd, hiszen a hangfalakon gondolom zenét is akarsz hallgatni, így rá kellene kötni az autó hangrendszerére. Vagy a hangfal AUX-portjára dugnád a hangforrást és csak a csomagtartóban szólna a zene?

"ebbe hogy dugom bele a hangfal vezetékét?"

Ha a konnektorvezetékre gondolsz, akkor az első képen látszik a (nemzetközi) konnektor, oda.

Mondjuk én egy A6 3.0 TDI-t (ha már így kiemelted, hogy milyen menő autód van) nem rondítanék el egy ilyen tákolmánnyal, hanem rakatnék egy erősítőt és egy mélyládát a csomagtartóba, és ha nagyon muszáj, a beépített hangfalakat cseréltetném jobbakra. Esetleg az erősítő mellé tetetnék be egy merevlemezes/SSD-s tárolót, amire a zenéket tudnám tenni.

2017. ápr. 7. 02:49
 4/8 Szirty ***** válasza:

Nem értem miért akarod a hangfalakat az akkumulátorra kötni.

Annak nincs értelme.

2017. ápr. 7. 08:31
 5/8 anonim ***** válasza:

"ebből 130 a sub azt hiszem és 35-35 a két magassugarzo."

A sub 30W

A többi 8-10W

Így számolj.

Add el, vegyél egy kocsiba való aktív sub ládát.

2017. ápr. 7. 09:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez nem autóba való. Ne erőltesd, az eredmény egy szánalmas tákolás lesz.
2017. ápr. 7. 10:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Higyjétek el jó kocsiba hiszen haverom 500wattos ládáját is leszólta.

Jack el akarom rakotni az autohifire ami egy sony gyártmányú LED-es fejegység . Csak az áram ellátást kellene megoldani úgy hogy a kocsi összes hangszoroja is szóljon mint most csak még a csomagtartóban is legyen valami mely.

2017. ápr. 11. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Látom, nekünk itt nem hiszed el. Szerintem vidd el egy autóhifishez ott a közeledben, hogy nézzék meg és mondjanak róla véleményt, hátha az ő szavuknak hiszel. Vagy esetleg tényleg tudnak valamilyen barkácsmegoldást.
2017. ápr. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!