Playstation 2 Slim kikapcsol. Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Nemrégiben szert tettem egy Playstation 2 Slimre. Eredeti lemezekkel próbálkoztam, és gond nélkül olvassa őket. Belépek a főmenübe bármelyik játékban és semmi problémája nincs. Amikor viszont indulna a tényleges játék, akkor fogja magát és kikapcsol. Zöldről pirosra vált a lámpa. A hűtése rendben van. Nem koszos a ventilátora. Kipróbáltam és ha a főmenüben hagyom a játékokat, netán rámegyek a beállításokra, nem kapcsolt ki még fél óra után sem. Kizárólag ha indítanám az adott játékot akkor kapcsol ki. Elképzelhető, hogy a lemezpörgető motorja romlott volna el? Azért gondolom, mert tényleges játékindításnál fel kellene jobban pörögnie a lemeznek, de ehelyett kikapcsol. Előre is köszönök minden választ.2017. ápr. 6. 17:33
1/2 anonim válasza:
Ez pedig hűtés problémának tűnik akkor szokott ilyet csinálni.A piros lámpa amúgy villog is?
Próbáltál esetleg DVD filmet beletenni akkor is kikapcsol?
2/2 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező! Ez vagy annak a hibája, hogy nem megfelelő árammennyiség jut el a "lemezpörgető" motorhoz, vagy pedig ami szerintem a legrelevánsabb: a grafikus kártya gondolom haldoklik, zárlatot okoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!