Ez hülyeség így?
Figyelt kérdés
Van egy autórádióm de nem autóba akarom használni, az antennát lehet pótolni házilag ?2017. ápr. 5. 22:22
1/5 anonim válasza:
Működni fog autó nélkül is, antennának meg megfelel bármi fém rúd, drót, a hossza legyen 71cm (ha a műsorszóró urh fm sávot szeretnéd hallgatni)
2/5 anonim válasza:
Nem hülyeség, én is egy kiszuperált autórádiót hallgattam akksiról a telkemen, ahol még nem volt villany.
3/5 anonim válasza:
nem hülyeség, nekem egy magnós autórádió van a műhelybe
4/5 anonim válasza:
Egy méteres drót is megteszi antenna gyanánt.
5/5 veterán vas válasza:
Az első autómból lecserélt Videoton rádió szól a garázsban. Nem volt szívem kidobni.....
Egy kb. méternyi hosszúságú, 0.8-as kábel van a legfölső polc szélére csavarozva. Az az "antennája". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!