Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Panasonic Viera? Mi a vélemény?

Fkris kérdése:

Panasonic Viera? Mi a vélemény?

Figyelt kérdés
200e FT alat tudnátok nekem ajánlani ien tipusú TV-t?
2010. máj. 12. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb választás, bár Viera modellek lcd és plazma kivitelben is vannak arra figyelj ! A plazmának élethűbb szebb színei vannak !

Nálunk az Euronics és Tesco üzletekben az összes modell 200E alatt kapható, csak a 42" 46" plazma és a 46" lcd drágább ennél !Tehát van miből választanod!

2010. máj. 12. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok ! Pontosítanék ! 42" és 46" plazmában is találsz 200E alatt, csak nem full extrás változatot !

Tehát gyakorlatilag a Pana tv-k jó 80 % a 200E alatt van.

2010. máj. 12. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egy vierás lcd tv. Szerintem nagyon jó, igaz 2009-es modell, 2 hdmi. Nem tudom, milyen kategóriájú tv-re gondoltál, ez szerintem ebben az árfekvésben nagyon jó, euronics-ban is lehet kapni, 105. Amikor én vettem anno 2009 okt. 135.000 Ft-ról volt akcióban 115-ért. Igaz nem full hd-s, de ugyen annak nincs is értelme, csak hd tv előfizetésnél, ami viszont nagyon sokba kerül

Szerintem nagyon jó a kép, én mondjuk megrögzött panasonicos vagyok tv-ben

[link]

2010. máj. 12. 15:27
 4/10 A kérdező kommentje:

LCD TV-re gondoltam:D

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 12. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért én ha TV-t cserélek, csak Full HD TV jöhet számításba. Ugyanis nincs akkor árkülönbség, egyre olcsóbban lehet HD adásra előfizetni, és a jövőben ez még változik, ahogy terjed. Azért TV-t nem 2 évre vesz az ember.
2010. máj. 12. 18:41
 6/10 jamesbond ***** válasza:

A Pana tv-k nagyon jók. Én csak LCD-t vennék, mert a plazma előnyei a gyakorlatban nem igazán érvényesülnek, a hátrányai annál inkább.

A "full" HD csak akkor éri meg ha van olyan felbontású anyag is hozzá (Blu-ray, vagy kamera).

Ha csak TV-re használod akkor a HD ready elnevezésűvel jobban jársz, mert a TV adások abban a felbontásban adnak, és a full HD TV nem natív felbontásban rosszabb képet ad.

2010. máj. 13. 10:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát,Xbox360-ozni is meg TV ni,HD DVD re is kéne.

Amúgy a HD adáson is gondolkodok....

2010. máj. 13. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem viera van, igaz plazmába, 107 cm-es, de nem valami szép a képe.

Nem rossz, de én jobbra számítottam a régi CRT-hez képest.

2010. máj. 19. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:
A Panasonic az ipari hulladék szintjére esett vissza! Egy kalap szamócát nem ér a televíziója, háztartási készülékei, autó hi-fi-je, irodatechnikája. Sajnos mindezeket saját bőrömön tapasztaltam. Ha a vierát odateszed egy Samsung tv mellé, akkor magad is megtapasztalod, hogy a Panasonic mekkora nulla.
2010. máj. 19. 22:23
 10/10 jamesbond ***** válasza:

előző:

Tegyél egy Pana mellé Samsungot.

Nyomd fel a a Panán a színeket, a fényerőt, a kontrasztot, az élességet, és láss csodát ugyanolyan természetellenes képe lesz mint a Samsungnak.

Forsítva viszont nem működik: hiába tekered lejjebb a Samsungot, soha nem lesz olyan képe mint a Panának.

A kijelző panellel nincs gond sem a Samsungnál, sem az LG-nél, de az elektronika fasorban sincs a Panához képest.

2010. máj. 20. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!