Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki milyen vaporizátort használ?

GodQuestion kérdése:

Ki milyen vaporizátort használ?

Figyelt kérdés
Vásárolni szeretnék egyet, de annyira végtelen a lehetőségek száma mind márka, mind ár tekintetében, hogy lehetetlen eldönteni, melyik lenne ideális. Természetesen az ár is fontos, de ha jó, inkább a drágábbat választanám. Sokan Snoop Dogg termékét javasolják, ám arról is hallottam már rossz dolgokat. Szóval itt most nem arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan tudok házilag, olcsón ilyen szerkezetet készíteni, esetleg melyik szar, hanem arra, hogy ki mit használ (típus) és mit ajánl. Ne haragudjatok, hogy ennyit írok, de most konkrét válaszokra lenne szükségem, hogy célirányosan rendeljek. Köszönöm a segítségeteket!

2017. márc. 30. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
G-pont izgatósat vettem az asszonynak...
2017. márc. 30. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
bocs, elnéztem, vaporizátor, ok..
2017. márc. 30. 11:18
 3/6 A kérdező kommentje:
;)
2017. márc. 30. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez qva jó volt.
2017. márc. 30. 13:25
 5/6 Szirty ***** válasza:
Eheh. Hát lehet el akarod párologtatni az asszonyt, de büntetőjogi felelősségre vonás követheti. :)
2017. márc. 30. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Két választásod van, GPen Elite vagy PAX 2/3. Mindegyikből létezik egész jó minőségű kínai koppintás sokkal olcsóbban, ha nincs rá nagy keret. Mindegyiket próbáltam és elég jók még másolatnak is. A Snoop Doggos témát nem ajánlanám, tényleg sz*rok. A GPen Elite volt a következő dobásuk a piacon és ezzel elértek egy tűrhető szintet.

GPen mellett szól szerintem, hogy tud °C-ot mérni és fokonként állítható a kívánt hőmérséklet, de ellene szól, hogy nehezen takarítható. Felültöltős alapvetően és oda egész szépen be tudja koszolni magát. Alkoholos fültisztítóval karban lehet tartani. A szipkája törékeny, néhány hónap után elkezd töredezni. A másolat-másolat szipka viszont túl szorosan illeszkedik bele. Lassan melegít, 2 percbe telik 200 °C-ra fűteni a porcelánkamrát. 5 perc után automatikusan kikapcsol, mindegy mit csinálsz közben, újra be kell kapcsolni. 5-6 alkalmat az akkumulátora (10 perces használatokkal). A töltés micro USB porton történik telótöltővel vagy laptoppal 2-3 órán keresztül. Töltés közben folyamatosan villognak az akksi-ikonok, és amikor kialszanak, akkor kész a töltés. A fogható részen alul nem melegszik túl a készülék, csak a fenti kamra és szájrésze kissé.

A PAX 3 kínai verziójára is sikerült rátalálnom, ami sokkal felhasználóbarátabb, egyszerű színes LED-es kijelző, összesen 1 gombbal, amit a szipkán keresztül lehet lenyomni. 45 másodperc alatt melegíti fel az alján található rozsdamentes fémkamrát (a gyári 15 mp-et ígér). Egy rezgő motor jelez bekapcsoláskor, kikapcsoláskor és az elért hőmérséklet elérését jelző rezgés. A pára minősége nagyon jó, bár nem túl vastag. Ugyanígy az előzőnél is. A töltöttséget akkor jelzi ki, ha párszor megrázzuk a levegőben, mint egy kalapácsot. A 4 LED tájékoztat: 1 LED: 25%, 2 LED: 50%, stb. Ha nem érzékel mozgást 30 mp-en belül, akkor a zölden villogó LED-ek átváltanak kékbe. Ilyenkor kikapcsolja a fűtést és tartalékolja az energiát. Következő felvételkor visszakapcsol a lila töltés jelzés, ami aztán zöldre vált. A készülék alumínium teste hamar felmelegszik és 10 perc után kellemetlenül forró lehet az egész ház. Alul-töltős a készülék, és egy fémvezetéken keresztül jut fel a szájrészbe a pára. A hőmérsékletbeállítást a bekapcsológomb hosszan nyomásával lehet előhívni és 25%-osával lehet csak állítani (4 LED-del értelemszerűen). 3-as állásban (3 narancs) ~200 °C-os a kamra hőmérséklete, szerintem ez az ideális. Van egy kis ellenállása a levegőútnak, de tűrhető. Adnak hozzá egy folyadékkamrát is, amibe gyantaszerű anyagokat lehet pakolni, majd betolni a kamrába. Az alja ilyenkor minimálisan eláll a ház aljától, de direkt így csinálták. A tisztítása könnyű, adnak hozzá egy pár tisztítórudat, amit alkoholba / denaturált szeszbe mártva végig lehet járatni a kamrából jövő fémvezetékben. A többi része fültisztítóval alkoholba mártva, mint korábban is. Az akksi ideje rosszabb a GPen-nél sajnos, max. 4x10 perceket bír. A gyáriban továbbá van bluetooth kapcsolat lehetőség, android iphone appokkal lehet hekkelgetni a kütyüt. A töltéshez rá kell rakni egy külön hozzá adott dokkoló állomásra, amit mágnes húz a helyére. Apropó a kamra fedelét is mágnes tartja a helyén. Nagyon praktikus, könnyen nyitható és futurisztikus módon zárul. A LED-ek fehéren villognak töltés közben, és egyesével abbahagyják a pulzálást, míg végül az összes 4 LED fehéren világít folyamatosan. Ekkor lehet leemelni a töltőről.

A helyedben a legújabb PAX 3-at ajánlanám, akár eredetiben is, ha megér neked 80.000 forintot. A kínai 25.000 forint csak, kicsit butább, de egész jó ahhoz képest.

2017. júl. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!