Megéri ez a laptop az árát?
Lenovo IdeaPad G550L
Intel Celeron Dual Core T3100 1.9GHz,800MHz,1MB L2 Cache
2 GB DDR3 1066 MHz
Intel GMA HD4500M
250 GB winchester
Lan 10/100 Wifi 80.11 b/g
Expressz card nincs
Kártyaolvasó nincs
3 USB, 1 db RJ-45 lan, D-sub
Li-Ion 6 cellás aksi
Garancia 2 év
105000 Ft lenne. Wifi kéne egy 10 MB/s-os net megosztásához. Memória, processzor, csatlakozók jók-e???
Gondolom játékhoz kellene, arra nem az igazi, de filmet nézni nem ér meg annyi pénzt.
A gép grafikus teljesítményéről egy a lapkakészlet részét képező Intel GMA HD4500M gondoskodik, mely alapvető funkciókhoz illetve videózáshoz elegendő, de komolyabb játékhoz nem alkalmas. Az Intel HD4500 grafikus rendszer az energia takarékos processzorral elegendő nemcsak DivX hanem 720p videókhoz és megfelelő lejátszó programok illetve konfiguráció esetén az 1080p sem elképzelhetetlen legalábbis kellően alacsony bitsebességű videók esetén.
Szerintem megéri, mi is ilyen kategóriájú gépet veszünk, irodai használatra, és 120.000 Ft-ért találtunk. 105000 Ft nagyon jó ár.
Játékra tényleg gyenge, irodai használatra (word, excel, internet) tökéletes.
Ezekre használnám:
film,zene,internet,meg kisebb játékok pl: GTA San Andreas (ez gyenge gépen is megy sztem) multiplayer
Ja és egy kérdés:
ram-ot és videókártyát lehetne-e a későbbiek folyamán bővíteni benne?
Oké, értem.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!