Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kiakarom cserélni az xbox one...

Kiakarom cserélni az xbox one kontrolleremen a 2 analog kart mert már kilazultak és ilyenkor egy szervizbe küldjem be? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha garanciális (1 év van ezekre vásárlástól), akkor a Microsoft ingyen megjavítja. Ha nem akkor érdemes körbetelefonálni konzolos boltokat foglalkoznak-e ilyennel.

Egyébként mit jelent, hogy kilazult? Ha csak annyi hogy könnyű nyomni egy irányba az nem feltétlenül hiba. Az szokott hiba lenni, hogy másfele megy a karakter vagy akkor is mozog ha elengeded a kart.

2017. márc. 24. 10:32
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom már elkeztem nézegetni meg hivogatni konzolos szervizeket találtam is csak kb 8000 vagy több meg még a posta de de igazábol visszaugrik csak könnyü lenyomni és engem idegesit igy ha beküldöm akkor nem cseréli ki a microsoft garanciába?
2017. márc. 24. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

A Microsoft garancia ingyenes, ők fizetika postát is garanciaidőn belül. Ha még nem csináltál ilyet, legegyszerűbb ha akkor felhívdod az ügyfélszolgálatot munkaidőben (vezetékesről ingyenes): 06 80 018590

Van egy kódja a kontrollernek bent az elemek mellett (serial number S/N) arra szükséged lehet.

Bediktálod az adatokat, küldenek egy futárcímkét amit ki kell nyomtatnod és a magad által becsomagolt kontroller dobozára ragasztanod. Adnak egy telefonszámot ahol a futárcéggel megbeszélhetsz címet és időpontot. Ingyen viszik és hozzák, egy hét szokott lenni.

2017. márc. 25. 07:53
 4/4 A kérdező kommentje:
És biztos kicserélik szerintetek?
2017. márc. 25. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!