Melyik kombót vegyem meg gitárhoz?
Figyelt kérdés
A lehetőségek:
Line6 spider IV 30
Roland Cube 10GX
Marshall MG15CF
A line6-ről tudom hogy szoftveresen vannak megoldva benne a dolgok,nem igen szeretnék pedálokkal szórakozni.Rengeteg videót néztem mindegyikről,de nem tudok dűlőre jutni,a lényeg hogy legyen clean és distortion channel-je is.
Főleg a drop d hangolású rock/metál miatt lenne fontos,és szobai gyakorlásra csak,ezért nem szeretnék nagyon 40ezer fölé menni az árban.
2017. márc. 18. 16:23
1/7 anonim válasza:
Amelyik jobban tetszik.
Nincs rossz döntés.
2/7 anonim válasza:
Hogy függ össze a kombó a drop D hangolással?:D
3/7 anonim válasza:
Úgy, hogy a kombón fogja játszani a zenét.
4/7 anonim válasza:
Oh...igen erre én is rájöttem. Ettől még nincs semmi összefüggés a kettő közt...:D gyártanak erősítőt külön drop D hangolásra, ugye? :))
5/7 anonim válasza:
Különböző stílusokra gyártanak erősítőket.
Tényleg ennyire korlátolt vagy?
6/7 anonim válasza:
Otthoni gyakorlásra miért nem veszel egy hangkártyát? Minimális szoftverismerettel jobb hangzásokat ki fogsz tudni keverni (ingyenes szoftverekkel), mint az ilyen olcsó, modellezős kombókból. És talán anyagilag is jobban jössz ki.
7/7 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele:) Azt írtam hogy a hangolásnak semmi jelentősége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!