Melyik kombót vegyem meg gitárhoz?

Figyelt kérdés

A lehetőségek:

Line6 spider IV 30

Roland Cube 10GX

Marshall MG15CF

A line6-ről tudom hogy szoftveresen vannak megoldva benne a dolgok,nem igen szeretnék pedálokkal szórakozni.Rengeteg videót néztem mindegyikről,de nem tudok dűlőre jutni,a lényeg hogy legyen clean és distortion channel-je is.

Főleg a drop d hangolású rock/metál miatt lenne fontos,és szobai gyakorlásra csak,ezért nem szeretnék nagyon 40ezer fölé menni az árban.

2017. márc. 18. 16:23
 1/7 anonim válasza:

Amelyik jobban tetszik.

Nincs rossz döntés.

2017. márc. 19. 17:21
 2/7 anonim válasza:
Hogy függ össze a kombó a drop D hangolással?:D
2017. márc. 19. 18:32
 3/7 anonim válasza:
Úgy, hogy a kombón fogja játszani a zenét.
2017. márc. 19. 18:51
 4/7 anonim válasza:
Oh...igen erre én is rájöttem. Ettől még nincs semmi összefüggés a kettő közt...:D gyártanak erősítőt külön drop D hangolásra, ugye? :))
2017. márc. 20. 04:43
 5/7 anonim válasza:

Különböző stílusokra gyártanak erősítőket.

Tényleg ennyire korlátolt vagy?

2017. márc. 20. 07:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Otthoni gyakorlásra miért nem veszel egy hangkártyát? Minimális szoftverismerettel jobb hangzásokat ki fogsz tudni keverni (ingyenes szoftverekkel), mint az ilyen olcsó, modellezős kombókból. És talán anyagilag is jobban jössz ki.
2017. márc. 20. 21:30
 7/7 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele:) Azt írtam hogy a hangolásnak semmi jelentősége...
2017. márc. 22. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!